Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
-0
ETH
-8.14
LTC
-20.67
DASH
-17.9
XMR
-17.68
NXT
-11.89
ETC
-13.31
DOGE
-9.4
ZEC
-18.98
BTS
-28.44

SEC, MoU talepleri aracılığıyla yabancı borsalardan ve Ripple’ın denizaşırı iş ortaklarından belge almaya devam edebilir

434

Yargıç Sarah Netburn , Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Komisyonu’nun yabancı menkul kıymet düzenleyicilerine Mutabakat Muhtırası (MoU) talepleri göndermesini durdurma talebini reddetti .    

Ripple böyle istekler onun yabancı iş ortaklarını sindirmek için yarattığını iddia etti, ama onlar bunu önermek için “hiçbir kanıt olmadığını” iddaa etti.

Sanıklar SEC’i yavaş ve verimsiz Lahey Sözleşmesi sürecini kullanmaya zorlamak istediler, ancak Netburn MoU taleplerinin kabul edilebilir olduğunu söylüyor:   

Taleplerin herhangi bir ikili anlaşmanın kapsamını aştığına dair hiçbir tartışma yapılmamıştır. Bunun yerine mahkemeler, Lahey Sözleşmesinin yabancı keşif yapmanın münhasır veya öncelikli yolu olduğu önermesini rutin olarak reddetmiştir.     

Ads

SEC, MoU talepleri yoluyla elde edilen tüm belgeleri hazırlamak zorundadır, ancak ayrıcalıklı belgeleri üretimden alıkoyabilir. Ajans geçen ay, üç yabancı meslektaşının herhangi bir yardım sağlamayı reddettiğini açıkladı.

Yabancı talepler konusundaki karar, Ripple’ın keşif savaşlarındaki ilk büyük başarısızlığıdır.   

Nisan ayında yargıç, Ripple’ın XRP, Bitcoin ve Ethereum ile ilgili belgelerin keşfedilmesini zorunlu kılma hareketini kısmen kabul etti. Ancak bu ayın başlarında Ripple’ın SEC personelinin kişisel e-postalarına erişemeyeceğini açıkladı.

Buna ek olarak, CEO Brad Garlinghouse ve kurucu ortak Chris Larsen, SEC’in kişisel bankacılık kayıtları için taleplerini başarıyla engelledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.