Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$54,915.45
+3
ETH
$1,688.29
+2.82
LTC
$181.11
+0.58
DASH
$197.90
-0.62
XMR
$221.20
-0.12
NXT
$0.04
+5.61
ETC
$11.76
+1.82
DOGE
$0.05
+3.19
ZEC
$128.47
-1.88
BTS
$0.07
+1.21

SEC, Ripple davası: Kararın XRP üzerindeki etkisi ne olacak?

340

Ripple ve XRP için ilginç bir kaç ay oldu ve ikisi, Aralık ayında Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından açılan tartışmalı bir davanın merkezinde yer alıyor. Aslında, davanın başlaması tek başına piyasa üzerinde ciddi bir etki yarattı. XRP, hemen sonrasında değerinin çoğunu kaybettikten sonra bir dizi borsadan çıkarılmakla kalmadı, aynı zamanda Ripple de hacimlerinde önemli bir düşüş gördü.

Ancak basın zamanında, kripto para birimi fiyat listelerinde görünüşte toparlanmıştı. Ergo, soru - Olumsuz bir kararın Ripple ve XRP üzerindeki etkisi ne olacak ?

Popüler avukat Jeremy Hogan, yakın tarihli bir röportajda aynı cevaba cevap verdi . Kik Interactive davasındaki kararı “en kötü durum senaryosu” olarak belirten Hogan, benzer bir kararın kesinlikle Ripple için bir ölüm darbesi olmayacağını ve XRP’nin kesinlikle “hiçbir şeye” düşmeyeceğini savundu.

Yukarıda belirtilen davada, davalı tartışmalı ICO’da ortaya çıkardığının% 10’unu para cezasına çarptırıldı ve mahkeme ayrıca Kik Interactive’in SEC menkul kıymetler yasalarına uymayı kabul etmesi gerektiğine ve Kin jetonunu yalnızca akredite yatırımcılara satabileceğine karar verdi. Ripple ve XRP’yi içeren mevcut davada benzer bir karar alınırsa , Hogan’a göre, “bu onu iflas ettirmez .”

Ads

“Geçmiş vakalardan en kötü durum senaryosu o kadar da korkunç değil.”

Avukat, Hogan’ın Gensler’in SEC Başkanı olarak görev süresinin böyle bir olasılığa kapıyı daha da açacağını iddia etmesiyle en olası senaryonun bir çözüm olacağı iddiasını da yineledi.

O da sadece birkaç gün önce, Hakim Sarah Netburn aslında ima bildirildi yerine bir güvenlik, bir gözlem olarak daha bir para birimi olarak XRP faydasını vurgulanan o SEC durumda düğüm noktasında dokunur. Ancak, Yargıç Netburn’ün davadaki birincil yargıç olmadığını belirtmekte fayda var. Bunun yerine, yargıç Analisa Torres’e duruşmanın keşif aşamasında sadece birkaç yönüyle yardımcı oluyor.

Son olarak, Ripple’ın son satışları iyi olsa da, onları yaşlandıkça değerlendirmek zor olacak ve burada büyük olasılıkla rahatsızlık ortaya çıkacak. Hogan şu sonuca vardı:

“Ripple, mevcut ve gelecekteki satışlar muhtemelen menkul kıymet satışı olmadığı sürece gerçekten güçlü görünüyor. Şimdi, 2014, 2015 veya 2016’ya geri dönerseniz, şimdi daha çok sorununuz var. “

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.