Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$57,926.30
-1.59
ETH
$1,804.69
-1.59
LTC
$190.77
-2.61
DASH
$209.44
-1.89
XMR
$254.30
+6.91
NXT
$0.05
+4.34
ETC
$12.85
+0.06
DOGE
$0.05
-2.62
ZEC
$150.20
-0.37
BTS
$0.08
-5.51

“Sorunlu” ve “Rahatsız Edici”: SEC, Ripple’ın “Kritik Gerçekleri” Gizlemeye Devam Ettiğini İddaa Etti

274

SEC’e göre Ripple’ın belgelerini mühür altında tutma talebi endişe verici ve sorunlu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nda kıdemli bir duruşma avukatı olan Jorge Tenreiro, 30 Mart’ta Sulh Yargıç Sarah Netburn’e yazdığı bir mektupta Ripple’ın mühürlenme taleplerinin “sorunlu” olduğunu iddia ediyor .

Ripple’ın vakayla ilgili “kritik gerçekleri gizlemeye” çalıştığını yazıyor.

Ripple’ın bu davayla ilgili kritik gerçekleri yatırımcılarından gizlemeye devam etmek istemesi rahatsız edici olmaya devam ediyor ve 1933 Menkul Kıymetler Yasası’nın kayıt hükümleri tarafından empoze edilen yatırımcı-koruyucu ifşa gereksinimlerine duyulan ihtiyacı vurguluyor.   

Ads

Geçen hafta, blockchain şirketi yargıçtan bazı belgelerini “gizli ve özel bilgiler” içerdikleri için mühür altında tutmasını istedi.   

Ancak SEC, bu tür taleplerin kamu erişim ilkeleriyle “çelişkili” olduğunu savunuyor.İlişkiliSEC, XRP Sahiplerinin Tokenlerini Karda Nakde Çevirmek İstediğini İddia Etti

Ripple, XRP’nin Bitcoin’e benzemediğini anlıyor   

Ripple XRP ekonomik madde dışında düzenleyicinin yetki sahası olan iki büyük cryptocurrencies o farksız olduğunu belirten Bitcoin ve Ethereum ilişkin üretim belgelere SEC zorlamak için teklif etmiştir.   

Ajans, Ripple ile yatırımcısı arasında, kripto para birimi alanında “sofistike bir katılımcı” olan ve XRP ile Bitcoin arasındaki temel ayrımları araştıran ve böylece SEC’in zorlama hareketine karşı mektubunu destekleyen dahili bir e-posta aldı.    

Bu e-posta, Ripple ile yatırımcı arasında XRP ve bitcoin arasındaki birçok temel farklılıktan biri (Ripple ağının XRP’nin en büyük tek sahibi olan Ripple’ın çabalarına büyük ölçüde bağlı olduğu) hakkında bir konuşmayı yansıtıyor - SEC’in muhalefetinin temelini oluşturuyor. zorlamak için harekete.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.