Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
ETH
LTC
DASH
XMR
NXT
ETC
DOGE
ZEC
BTS

Symblox, Velas Blockchain’de Sentetik Kripto Varlıkları için Platform Oluşturuyor

278

Symblox, küresel ölçekte zincirler arası bir sentetik varlık platformu oluşturmak için çalışıyor, aynı anda yüksek ölçeklenebilirlik, düşük maliyet ve kolay birlikte çalışabilirlik sağlayan bir blok zinciri platformuna ihtiyaç duyuyor.

Symblox  , Velas  yapay zeka destekli blockchain platformu üzerine inşa edileceğini açıkladı  . Geliştirmekte olduğu çözüm, SYX yönetişimi ve yardımcı program belirteci aracılığıyla çekici protokol madenciliği fırsatları sunacak. Symblox  , merkezi olmayan bir çapraz zincir sentetik varlık ihraç ve ticaret protokolü oluşturan bir defi projesidir. 

Sentetik varlıklar, genel olarak diğer dayanak varlıkları bir şekilde veya başka şekilde temsil eden her türlü finansal araç olarak tanımlanabilir. Bu varlıklar, hisse senedi alım satımını gölgede bırakarak küresel finans piyasalarından aslan payını temsil ediyor. Kripto alanındaki sentetik varlıkların örnekleri, diğerleri arasında  sabit paralar , kripto türevleri ve güvenlik belirteçlerini içerir. 

Sentetik Varlıkların Oluşturma ve Ticaret

Symblox’un nihai amacı,  defi  erişimini büyük ölçüde genişletmek için blockchain ve akıllı sözleşmeler kullanmak ve dünya çapındaki kullanıcıların, sentetik takma adları aracılığıyla izinsiz bir  şekilde çok çeşitli gerçek dünya varlıklarına kolayca maruz kalmalarını sağlamaktır  . 

Ads

Symblox  protokol böyle sentetik Bitcoin (sentetik varlıklar hangi üstünde rezerv havuza yatan varlıklarını yatırmak için olanak sağlayarak çalışır syBTC ) yayınlanan veya “darp” olabilir. Platform ayrıca kendi takas merkezi olmayan değişimini (takas DEX) içerecektir. 

Symblox  kullanıcıları, Symblox’un  yerel SYX belirtecinde ödenmesi gereken protokole katılma karşılığında ödül almaya hak kazanacaktır  . Hem rezerv havuzuna likidite sağlanması hem de sentetik varlıkların basılması ve hatta Symblox üzerinden alım satım,   kullanıcılara getiri sağlayacaktır. SYX aynı zamanda protokolün yönetişim ve fayda belirtecidir; bu, sahiplerinin yönetişim oylarını başlatıp bunlara katılabileceği ve protokol tarafından düzenli olarak üretilen tüm ücretlerden bir pay alabileceği anlamına gelir. 

Symblox,  Vizyonunu Uygulamak İçin Velas Blockchain’i  Seçti  

Symblox  küresel ölçekli çapraz zincirli sentetik aktif bir platform oluşturmaya çalışmaktadır, bu aynı zamanda yüksek ölçeklenebilirlik, düşük maliyet ve kolay çalışabilirlik sağlayan bir blockchain platformu gerekmektedir. Symblox  ekibi,  bu gereksinimleri göz önünde bulundurarak, Velas  blok zinciri ihtiyaçları için en iyi çözüm olmak. 

Velas  , 2019 yılında Alex Alexandrov tarafından İsviçre’de kuruldu  . Fikir birliğine varmak için yapay zeka (AI) ile geliştirilmiş delege kanıtı ( dPoS ) kullanan ve Koreli şirket tarafından AI entegrasyonundaki çabalarına yardımcı olan  bir blok zinciri platformudur. MindAI. Velas  , tasarımının “kendini çeşitli ağ koşulları, trafik, yük vb. Miktarına göre düzenleyen, kendi kendine öğrenen ve sürekli gelişen bir blok zinciri” ile sonuçlandığını iddia ediyor. Platforma göre mavi kağıt Bu, temeldeki AI’nın stakerları  ve blok üreticileri seçtiği ve blok oluşum zamanlaması gibi önemli ağ parametrelerini sürekli olarak ayarladığı anlamına gelir  . Bu, sözde ağ kaynaklarının kullanımını optimize eder ve çok düşük bir maliyetle yüksek ölçeklenebilirliğe ulaşmasını sağlar. 

Velas , fikir birliğine yenilikçi bir yaklaşıma ek olarak,   diğer blok zinciri platformlarına ve bunların üzerine inşa edilen uygulamaların birlikte çalışabilirlik sağlamasına yardımcı olmaya çalışıyor. 

1 yorum
  1. Dawka levothyroxine na długowieczność diyor

    wonderful post, very informative. I wonder why the opposite experts of this
    sector don’t notice this. You should continue your writing.
    I am sure, you have a great readers’ base already!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.