Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$19,068.57
+1.39
ETH
$585.14
+3.32
LTC
$81.24
+6.57
DASH
$96.76
+2.82
XMR
$152.15
+5.09
NXT
$0.01
+25.49
ETC
$6.08
+2.27
DOGE
$0.00
+2.46
ZEC
$67.51
+3.02
BTS
$0.02
-5.05

TomoChain İlk DEX Protokolünü Başlattı

45

DEX’lerin genel yapısı sezgisel olmayan, yavaş, tek bir blok zincirindeki jetonlara bağlı olmaları ve merkezi bir alışverişin yönergeleri altında çalışan kullanıcılar için daha fazla teknik bilgiye ihtiyaç duymalarıdır.

DEX’leri büyüleyici kılan asıl önemli şey ademi merkeziyetçiliktir; Sonuçta, merkezi olmayan eşler arası işlemlerin kripto para birimini aktarmanın en güvenli yolları olduğu pek çok kez kanıtlanmıştır. DEX ‘lerin değişim alanını bozmak için gerçek bir potansiyele sahiptir. Çünkü kullanıcılar varlıklarını her zaman kontrol altında tutarlar, böylece güvenli hale getirir ve ticaret deneyimi de tamamen şeffaflaşmış hale gelir.

Ölçeklendirilebilir, TomoChain Blockchain ile güçlendirilen TomoX, herkesi hızlı ve teknik bilgi olmadan kendi DEX ‘lerini başlatmaya teşvik eden çığır açan, güvenli ve izinsiz bir DEX protokolüdür.

TomoX, merkezi bir borsa hızını ve deneyimini ve ademi merkeziyetin güvenliğini birleştiren, operatörlerin kapsamlı teknik bilgiye ihtiyaç duymadan pazara bir DEX getirmelerini sağlayan bir oyun değiştiricidir. TomoChain blockchain konsensüsünün çekirdeğine entegre edilmiş çekirdek merkezi olmayan bir değişim protokolüdür. TomoX DEX protokolü, ortalama Joe veya Hillary yatırımcısının anlayabileceği aynı kullanım kolaylığı deneyimi ile gerçek bir merkezi platformunkine yakın bir şey verir.

Minimum bakım ve geliştirme maliyetleri ile bir DEX’in başlatılması sadece dakikalar almaktadır.

Peki ya böyle bir protokölün faydaları?

Saklama dışı ticaret, tokenlerin geleneksel ticaret borsalarında olduğu gibi biriktirilmesine gerek kalmadan kullanıcı cüzdanlarında kalmasını sağlar.
TomoX, TomoChain’in çekirdek katmanına entegre edildiğinden, sipariş verme, iptal etme ve hatta eşleştirme zahmetsiz ve neredeyse anındadır.
Bir DEX’in başlatılması, dijital varlıkları izlemek ve kontrol etmek için sezgisel bir yönetim arayüzü ile neredeyse anında ve daha kolaydır.
TomoX bu sürtünmeyi hafifletir ve ödün vermeden tanıdık bir merkezi döviz ticareti deneyimi sağlar.

Merkezi borsalar sezgisel UI ve UX’leri için popüler olsa da, sadece fonları değil aynı zamanda değerli kullanıcı bilgilerini çalabilen saldırılara açan güvenlik işlevlerinden yoksundurlar. TomoX bu eksikliği fethediyor ve tüm bu yararlı özellikleri gözaltı olmayan çözümüne getiriyor.

TomoX protokolü, merkezi borsaların çabuk deneyimiyle aşağıdaki şekillerde rekabet edebilecek kaliteli bir merkezi olmayan değişim çözümü sağlamak için diğer yerleşik değişim çözümlerini koyar:

Hızlı Başlatma Özelliği

TomoX ile kendi sezgisel DEX platformunuzu başlatmak için kapsamlı gereksinimleri yerine getirmek için beklemek zorunda değilsiniz. TomoX bunu oldukça kolaylaştırdı.

Bir DEX’in başlatılması sadece 5 dakika sürer. Kayıt portalına tek seferlik 25000 TOMO para yatırma işlemiyle herkes gerçek zamanlı olarak bir DEX önerebilir. Binance Cloud gibi önceden kurulmuş merkezi borsa Bulut hizmetleriyle ilişkili uzun vadeli titizlik süreçlerinden geçmeye veya diğer DEX seçeneklerinde olduğu gibi barındırmak ve çalıştırmak için teknik zorluklarla uğraşmanıza gerek yoktur.

Performans ve Kolaylık Özelliği

TomoChain Blockchain’de yerleşik bir Katman-1 protokolü olarak TomoX, 2000 TPS’de hızlı bir ticaret deneyimi ve merkezi borsalar gibi sezgisel bir arayüz sağlar.

2017’den itibaren blockchain sektöründe neredeyse herkes, kodlama okulunun hemen dışında bir platform gibi görünen DEX ticaret platformu EtherDelta’ya aşinadır. EtherDelta çok kullanıcı dostu değildir. Kompakt arayüzü, pahalı bir olay olduğunu kanıtlayabilecek hatalar yapmanıza neden olabilecek siparişleri okumayı zorlaştırır. Site, çok yavaş olan Ethereum ağına bağlıdır. İşlemler, özellikle ağ yoğun bir şekilde tıkandığında saatler hatta günler sürebilir. Ethereum, sitedeki temel para birimi olduğundan, borsadaki tüm jetonlar ETH ile eşleştirilir. ERC-20 tokenleri desteklenir, ancak Bitcoin ve Litecoin gibi popüler kripto para birimleri mevcut değildir.

TomoX, TomoChain blok zincirinin konsensüs mekanizmasına dahil edildiğinden, hız ve performans garanti edilir. Ekstra olarak, tüm döviz ücretleri işlemcilerin ticaret yaptığı jetonlardan veya jetonlardan alındığından, trader’ların yerli TOMO paraları bulundurmaları gerekmez. Bu nedenle, trader’ların genellikle ticaret ücreti olarak kullanılmak üzere bir miktar yerli token bulundurmaları gereken DEX’lerin normundan bir ayrılıktır.

Sıfır Kısıtlamalar

Bir DEX’i çalıştırmak için herhangi bir izin gerekmez. Sistem, sıfır jeton listeleme kısıtlamaları ve işlemek için isteğe bağlı KYC normlarıyla doludur. Operatörler, üçüncü bir tarafın müdahaleci denetimi veya sabit politika gereksinimleri olmaksızın bağımsız olarak hareket eder.

Ayrıca Bitcoin Küresel Rezerv Para Birimi Olabilecek Mi? yazımızı okumak için tıklayınız. Altcoin haberleri

- Advertisement -

- Advertisement -

1 yorum
  1. […] TomoChain İlk DEX Protokolünü Başlattı yazımızı okumak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.