Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
+11.82
ETH
+9.05
LTC
+6.38
DASH
+4.29
XMR
+3.92
NXT
-5.71
ETC
+4.24
DOGE
+12.52
ZEC
+2.54
BTS
+4.67

Uzun Vadeli Ethereum fiyat analiz

132

Ethereum Fiyat Analizi / Ethereum / Altcoin / Ethereum Analiz /

En büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum [ETH], Ethereum 2.0’ın piyasaya sürülmesine hazırlanıyor, bu arada DeFi platformunun büyümesi ekosisteme büyük ilgi gösteriyor. İvme düşünüldüğünde, kripto velayeti sunan ABD bankalarının haberi; Varlıkları son iki gündür neredeyse %20 ‘lik bir artış kaydettiğinden Ethereum pazarında hareket etmesine neden oldu.

Ethereum (ETH)

Yazının yazılma esnasında, ETH 270.75 $ ‘dan işlem görürken, en büyük varlık ile korelasyonu olan Bitcoin; Nisan ayında zirveden bu yana 0.9226’da düştü. Halen, ETH-BTC için Pearson korelasyon katsayısı 0.9133 olarak bulunmuştur.

Ads

Altcoinler hala bağımsız hale gelmemiş ve hala Bitcoin ile çok fazla bağlantılı olmasına rağmen, art arda üç günlük büyüme ile sonuçlanan bir boğa paterni oluşturuyor.

Ethereum ‘un günlük grafiğine göre, her geçen gün daha düşük bir trend izliyor ve daha düşük en yüksek ve daha düşük en düşük rapor ediyordu. Ancak, eğilim eskisi kadar dik değildi ve kademeli bir değer kaybı yaşandı. Azalan kanal alt yüksek ve düşük alçakları birbirine bağladıkça, bir önceki kırılma yukarı baktığında bir süreklilik modeli olarak görünüyordu. Böylece, ETH değerine bir kez daha yukarı doğru itilmesi beklendi ve 21 Temmuz’da ETH azalan kanaldan çıktı ve 235.77 dolardan 282.60 dolara pompalandı.

Ethereum pazarı, fiyattaki bu ani artış nedeniyle bazı düzeltmelere tanık olabilir. Coin güçlü bir desteğe sahip değildi ve değer daha da çökerse, 248.60 $ ‘a düşebilir, daha sonra destek 226.32 $’ dır. Bu, mevcut pompa sırasında yatırımcılar tarafından kazanılan kârı silecektir, ancak o zaman aktif ticaret hayati bir rol oynayacaktır. Göreceli Güç Endeksi Değeri 23 Temmuz’da 73’te zirve yaptı ve baskı zamanında 70’in altına geriledi. Bu yüksek değer, varlığın aşırı satın alındığını ve daha da daldıkça dengeye ulaşması gerekebileceğini gösterdi.

Ethereum Fiyat Analizi / Ethereum / Altcoin / Ethereum Analiz / Coin Market Cap /

Ayrıca Ethereum Ve Chainlink Liderliğinde Altcoin Boğası Mı Acaba ? yazımızı okumak için tıklayınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.