Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$39,226.20
+0.71
ETH
$1,189.08
-1.58
LTC
$166.17
+1.4
DASH
$96.98
-0.12
XMR
$141.53
-4.75
NXT
$0.01
+3.33
ETC
$6.77
-3.09
DOGE
$0.01
+3.62
ZEC
$66.56
+0.64
BTS
$0.03
-0.39

Velas Blokzinciri Kendini Yeniliyor

220

Kendini Bitcoin gibi blockchain ağlarının ölçeklenebilirlik sorunları etrafında merkezleyen blockchain projesi Velas, büyük bir yenilenmenin eşiğinde. 

Basın açıklamasına göre bu güncelleme, ekosisteme yeni özellikler getirerek mevcut Velas ağını güçlendirecek. Dahası, yeniden tasarlanmış yeni nesil ürünler paketi, projeyi blockchain kullanıcılarına özellikli bir blockchain ekosistemi sağlama vizyonuna yaklaştıracak.

Basın açıklamasına göre ekip, önümüzdeki haftalarda ve aylarda yeni bir ürün ve çözüm paketi olan Velas 3.0’ı kullanıma sunmaya başlayacak. Sunumun tamamlanmasıyla, maksimum performans ve güvenlik vaat eden Velas ağı, gerçekten kullanılabilir ve birlikte çalışabilir bir platform haline gelecektir. Etkili bir şekilde, Velas 3.0 ekosistemi içinde, kullanıcılar gizlilik ve mali durumları üzerinde tam kontrole sahip olacaklar.

Yeni nesil ürünler

Çok sayıda madenciyle bile, Bitcoin ve Ethereum gibi ağların iş hacmi hala sınırlıdır. Bitcoin ve Ethereum ağı saniyede 7 ve 15 işlem (TPS) ile mücadele etmeye devam ederken Velas 30.000 TPS sunmayı vaat ediyor. Dahası, platform güvenliği ve ademi merkeziyetçiliği sürdürmeyi vaat ediyor.

İlginç bir şekilde, Velas blok zinciri artık benzersiz bir fikir birliği mekanizması benimseyecek. Yapay Sezgi Delegated Proof of Stake (AIDPOS) olarak bilinen bu sistem, sağlam bir ekosistemin temelini oluşturur. Bu güçlü temel katmanının ötesinde, proje ekibi yenilikçi ürünler ve çözümler inşa ediyor. Dahası, sunum sosyal medya platformu BitOrbit gibi gelişmiş bir Telegram ile başlayacak.

 BitOrbit - Merkezi Olmayan Sosyal Ağ

Ek özellikler:

Ads

  1. Yerleşik kripto cüzdanı
  2. Özel gruplar eklendi

Yerleşik bir kripto cüzdanı

Ödemeli fatura veya doğrudan gönderme yöntemi ile kullanıcıdan kullanıcıya kripto para gönderebilme.

Özel gruplar eklendi

Telegram’ın kullanıcılar arasında gizli sohbetleri vardır, ancak bir grup kullanıcı arasında gizli gruplar yoktur. Kararlı gruplar arasındaki iletişimi daha anonim ve güvenli hale getirmek için bu özelliği eklemek istiyoruz.

Yerleşik uygulamalar
Telegram, Telegram botları aracılığıyla çoklu uygulama istemcisi potansiyeline sahiptir. Ancak botlar resimlerle, metinlerle ve düğmelerle sınırlıdır. Arayüzlerini, her organizasyonun kendi botlarının UI / UX’ini ayrı ayrı yapılandırabileceği React Native Components arayüzü ile değiştirerek geliştirilebilir.

Dahili Video Beslemesi

Şu anda, Telegram yalnızca bir sohbet hizmetidir, WeChat ise tam bir sosyal ağdır. Telegram’a sosyal medya işlevselliğini ekleyerek WeChat ile rekabet etmek istiyoruz.

Veri senkronizasyonu ve kişi listesi

Kullanıcının artık arkadaşlarını yeni bir sohbete davet etmesi gerekmiyor, etkileşimde bulunduğu verilere ve kişi listesine erişiyor.

Bu farkındalığın, Velas blok zinciri desteğiyle kullanıcıları sıradan bir Telegram istemcisinden BitOrbit’e geçmeye motive edebileceğinden eminiz. Dahili VLX para biriminin mevcudiyeti, merkezi olmayan dünya ile rahat ve hızlı etkileşim için yeni yollar sağlayacaktır: işlemler yapmak, DApp’lere erişim, DeFi ve sentetik varlıklara (vBTC).

  1. eşik Video Beslemesi (Telegram’ı daha sosyal hale getirir)

Veri senkronizasyonu ve kişi listesi
Kullanıcı için tanıdık bir arayüze sahip, ancak merkezi olmayan teknolojileri destekleyen ek işlevselliğe sahip aynı müşteri olacaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.