Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$37,141.21
+2.69
ETH
$1,261.53
+8.28
LTC
$148.13
+5.6
DASH
$128.30
+3.93
XMR
$159.71
+2.29
NXT
$0.01
+6
ETC
$8.00
+6.28
DOGE
$0.01
+0.94
ZEC
$109.09
+4.83
BTS
$0.03
+3.89

Velas Projesinde Bir Defi Projesi Symblox

263

Symblox, gerçek varlıkları blok zincirine getiren bir teknolojidir. Symblox’u döviz, hisse senetleri, altın, vadeli işlemler vb. Dahil olmak üzere herhangi bir varlık sınıfını blok zincirine ve doğrudan ticarete ve kâra çıkarmak için kullanabilir. Velas blok zinciri üzerine inşa edilen ilk VRC20 Token olacak.

Kullanıcılar Symblox protokolünden nasıl kar elde ediyor?

  1. Protokol için likidite sağlayın ve sentetik varlıkları yayınlayarak ve ihraç ederek ödüller kazanın. SYX yalnızca VLX stake etme yoluyla kullanılabilir;
  2. Alım satım yoluyla elde edilen işlem ücretleri, Symblox token SYX oranına sahip olanlara dağıtılacaktır;
  3. Kullanıcılar spekülasyon ve kar için Symblox protokolü üzerinden çeşitli sentetik varlıkları doğrudan alıp satarlar;

Velas blok zincirinde Symblox oluşturmanın bazı avantajları nelerdir?

Ads

VELAS, Sanal Genişleyen Öğrenme Otonom Sisteminin kısaltmasıdır ve yapay sezgiyi blockchain ile birleştirmeye yönelik ilk girişimdir. Velas, AI-DPoS fikir birliği algoritması sayesinde, kendi kendine öğrenerek ve kendi kendini optimize ederek otonom olarak çalışır ve böylece insan hatasıyla ilişkili riskleri ortadan kaldırır. Bu, blockchain teknolojisinin tüm işlevlerini ve verimliliklerini büyük ölçüde artıracak ve böylece blockchain üzerine inşa edilecek tüm gerçek dünya uygulamalarını iyileştirecektir.

Güçlü bir Defi pazarı, işlemlerin tamamlanmasında optimum akışkanlık ve hız anlamına gelir. Velas, 2 saniyeden 2 dakikaya kadar herhangi bir hızda saniyede 30.000 işlem gerçekleştirebilir. Symblox’un uygun şekilde ölçeklenmesini sağlayan, var olan en ölçeklenebilir blok zinciri olacak.

Çeşitli kripto para birimleri arasında birlikte çalışabilirlik, aynı zamanda likidite havuzunun ve piyasanın büyüklüğünde katlanarak artış anlamına gelir. Ethereum üzerine inşa edilen projeler, kullanıcıların yalnızca ETH veya ERC belirteçlerini teminatlandırmasına izin verecek, ancak Velas’ın “kapsayıcıları” 1.000’den fazla farklı kripto para biriminin çapraz zincir işlevselliğini sağladığından, Symblox, kullanıcıların platformunda çeşitli kripto paraları teminat altına almalarını kolaylaştırabilecek.

Bu, Velas ekosisteminin gelecekte küresel olarak genişlemesinin sadece ilk adımıdır; Zincirimizin üzerine daha fazla harici proje inşa edilecek ve inanılmaz faydalar elde edilecek.

Daha Fazla Bilgi İçin: https://symblox.io/

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.