Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$40,572.15
+3.03
ETH
$1,214.39
-0.63
LTC
$169.93
+2.16
DASH
$98.12
+0.73
XMR
$144.92
-4.64
NXT
$0.01
-3.13
ETC
$6.85
-2.45
DOGE
$0.01
+3.77
ZEC
$68.31
+2.45
BTS
$0.03
+0.44

Velas (VLX) Coin Nedir

230

Velas’ın kalbinde, bir öneri algoritması kullanarak geçmiş döngülerden öğrendiklerini kullanarak protokolü optimize etmekten sorumlu olan AI tabanlı bir konsensüs mekanizması — AIDPOS vardır.

Bu, sağlam akıllı sözleşmeler sanal makinesi ve dinamik akıllı sözleşme fikir birliği modelinin yanı sıra AIDPOS ve kaynak paylaşımı VELASHPHERE kullanan türünün ilk örneği olan blok zinciri yapısıdır.

Geleneksel Yetkilendirilmiş Proof Stake (DPOS) modellerine benzer şekilde Velas, kullanıcıların VLX bahis gücünü gücü güvence altına alan güvenilir aktörlere devretmesine izin verir. Bununla birlikte, Velas tasarımını yapan şey, dönemler olarak adlandırılan her doğrulama süresinin anahtar parametrelerini daha iyi bilgilendirmek için tam düğümlerde pişmiş eğitim modüllerinden yararlanan benzersiz bir “koruyucu” algoritmadır.

Velas Sanal Öğrenme

Velas Sanal Genişleyen Öğrenme Otonom Sistemidir, sistemin yapay zeka optimizasyonuna izin vermek için açık Ethereum ve dinamik konsensüse dayanan pasta geleneksel blok zincirinin bir karışımıdır, ayrıca kullanıcıların Madeni paralarını ana düğümlere devretmek ve basılan tüm yeni paraları, özel anahtarlarını bir düğmeye basarak cüzdandan, doğrudan cüzdandan paylaşmak, kendi itibarını devralan veya delege edenlere, Velasphere’de delege olmalarını sağlayacak Bu, kullanıcıların sabit disk alanlarını kullanılabilir alanların% ‘sinde paylaşabilecekleri ve özel bir makine daha sonra% 100 tam olmadıkça% 80’e kadar GPU ve CPU gücünü paylaşabilecekleri bir donanım paylaşım katmanıdır.

Ads

Bu aynı zamanda onlara VLX kazandıracak ve bu konuşlandırıldıktan sonra geniş hesaplama ağımızın omurgasını oluşturacak Vortex şimdi cüzdanlarda arama olarak görüldüğü gibi başlayacak, kullanıcıların dosya, video, resim yüklemesine, p2p doğrudan sohbetleri oluşturmasına, grup sohbetleri oluşturmasına ve video konferanslar ve canlı akışlarla birlikte VELEX tarafından desteklenen VELEASHPHERE kaynakları tarafından desteklenen tam etkileşimli web sayfaları oluşturma

Velasphere

Bunu kaçırmış olanlar için Velas, en çok sevdiğiniz içeriğe izinsiz, sansüre dayanıklı erişim sunan, dağıtılmış bir dosya depolama sistemi olan Velasphere üzerinde çalışıyor.

Geçen ay, Ekip Velasphere’in iç beta testini, Velas blok zincirinin ve yeni geliştirilen depolama protokolümüzün üzerine inşa edilmiş bir içerik oluşturma platformu olan Vortex’in ilk iterasyonları ile birlikte gerçekleştirdi.

Bu testleri kullanarak, sistemin mimarisini güncelleyeceğiz ve bulgularımızı her son kullanıcının her gün kullandıkları ürün ve hizmetlerden ayırt edilemeyecek çekici bir blockchain tabanlı uygulama sunmak için kullanacaklar.

Velas Websitesi
Velas Yerel Topluluğu

1 yorum
  1. […] Daha önce bir habermizde Velas Projesinden bahsetmiştik. Okumak için […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.