Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$32,293.99
-0.62
ETH
$1,352.31
-1.15
LTC
$133.76
-3.67
DASH
$103.96
-1.83
XMR
$136.89
-1.35
NXT
$0.01
-3.46
ETC
$7.39
-2.48
DOGE
$0.01
-2.9
ZEC
$88.19
-1.25
BTS
$0.02
-1.31

Velas (VLX) Solana (SOL) Blockchain’i Genişletiyor, Ethereum (ETH) Uyumluluğunu Tanıtıyor

237

Velas (VLX) blok zinciri sistemi, Solana (SOL) kod tabanını kullanacak ve Ethereum (ETH) ile uyumluluğa ulaşacaktır.

Yüksek performanslı bir blockchain ekosistemi olan Velas (VLX), saniyede 65.000 tx işlem hacmi ile tanınan öncü, parçalanmış, merkezi olmayan bir ağ olan Solana (SOL) ile ortaklığının ayrıntılarını paylaştı.

Velas (VLX), Solana (SOL) kod tabanını kullanmaya başlar

Velas tarafından U.Today ile paylaşılan yakın tarihli bir basın açıklamasına göre, ekibi Solana (SOL) blok zinciri ile bir ortaklık imzaladı. Velas, yeni bir yüksek performanslı blok zinciri ekosistemi oluşturmak için Solana’nın kod tabanını kullanmaya başladı.

Velas ekibi, yeni işbirliğinin daha önce görülmemiş teknik ölçümlerle bir blok zinciri çerçevesi oluşturmaya yol açacağını vurguluyor:

Velas, tüm kripto endüstrisindeki en hızlı blok zinciri çerçevelerinden birini elde etmek ve kullanmak için Solana kod tabanını genişletecek ve önceki çerçeve hızlarını ve rakiplerininkini çok aşacak.

Ads

Velas (VLX) kısa süre önce ekosisteminde iterasyon 3.0’ı başlattı. Merkezi olmayan bir sosyal medya platformu olan BitOrbit ve çok para birimine sahip bir kripto depolama aracı olan Velas Cüzdan’ı içerir.

Ek olarak, Velas (VLX) platformu, yeni bir fikir birliği çözümü olan AIDPOS’a taşınır. AIDPOS, blok zinciri işlemlerini değişen koşullara göre ayarlamak için makine öğrenimi mekanizmalarından yararlanacak.

Velas (VLX) EVM uyumlu hale gelir, açık kaynak geliştirmeye geçer

Ardından Velas, kendi kod tabanının geliştirilmesi için açık kaynaklı bir yaklaşıma geçme planlarını paylaştı.

Velas (VLX) için bir başka önemli kilometre taşı, çapraz blok zincir birlikte çalışabilirliği açısından başarılmıştır. Velas’ın (VLX) yeni blok zinciri sistemi, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumluluğu destekler.

Sonuç olarak, tüm Ethereum tabanlı merkezi olmayan uygulamalar (dApps) ve merkezi olmayan finansal protokoller (DeFis) Velas üzerinde sorunsuz bir şekilde çalıştırılabilir.

Dahası, Ethereum (ETH) geliştiricileri dApp’larının Velas’ta her birinci nesil programatik blok zincirinden çok daha hızlı çalıştığını görecekler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.