Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$57,657.07
+1.99
ETH
$2,063.65
+3.41
LTC
$225.01
+0.55
DASH
$266.52
+0.99
XMR
$270.76
-0.14
NXT
$0.07
+16.7
ETC
$19.19
-3.03
DOGE
$0.06
+2.06
ZEC
$182.40
+4.24
BTS
$0.12
+5.79

Vesta Equity ve Algorand, gayrimenkul tokenasyonuna yeni bir soluk getiriyor

385

Vesta’nın yeni platformu, ev sahiplerine hisse senetlerini dijital varlıklara dönüştürme ve ardından faizleri birleştirmeden akredite yatırımcılara satma olanağı sağlıyor.

Küresel hisse senedi piyasası Vesta Equity, yeni gayrimenkul tokenleştirme hizmetlerini başlatmak için Algorand blok zincirini seçti, onlarca yıllık bir endüstriyi alt üst etti ve ev sahiplerinin öz sermayelerini dijital varlıklara dönüştürme olasılığını açtı.

Yeni ortaklık kapsamında Vesta, Algorand’ı geleneksel konut sermayesi ve borçlanma alanında yer alan sayısız partiyi daha da uzaklaştırmak için kullanacak. Vesta’nın pahalı aracıları süreçten çıkarmasıyla, Algorand’ın teknolojisi tüm verilerin kolayca erişilebilir olmasına ve otomatik olarak doğrulanmasına olanak tanıyacak.

Yeni pazar, ev sahiplerinin ev özkaynaklarını dijital varlıklara dönüştürmelerine ve faizini birleştirmeden veya doğrudan satış gerektirmeden akredite yatırımcılara bunun bir yüzdesini satmalarına olanak tanıyacak.

Vest Equity kurucu ortağı ve CEO’su Michael Carpentier şunları söyledi:

“Bir borç toplumu haline geldik, ancak bu yolculuğun herkes için daha müreffeh bir gelecek yaratmak için değişmesi gerekiyor. Vesta olarak, doğru teknolojilerin uygulanmasının cevabı oluşturduğuna inanıyoruz. “

Algorand’ın COO’su W. Sean Ford,

Ads

Şirketi ve Vesta Equity’nin blok zincir teknolojisi ve gayrimenkul yatırımcıları için daha fazla fırsat yaratmadaki rolü ile ilgili ortak bir vizyonu paylaştığını söyledi. Açıkladı:Vesta Equity, yatırımcıların yanı sıra ev sahipleri için fırsatları genişleterek, katılımcıları Algorand’ın teknolojisi ile bir araya getirerek yeni, daha erişilebilir pazar fırsatları yaratmanın ön saflarında yer alıyor. “

Emlak tokenleştirmesi, blok zinciri için en zorlayıcı kullanım durumlarından biri olarak kabul edilir, ancak şimdiye kadar, teknoloji sektörde yeterince kullanılmamıştır. Bir kurumsal iştahsızlık ve güvenlik belirteci listeleri ile sorunları bu kez umut veren ama uzayda büyümesini engellemiştir. Overstock.com’un tZero güvenlik belirteç platformunun ikinci sorunu çözmesi gerekiyordu, ancak CEO Patrick Byrne’nin 2019’daki dramatik çıkışı projeyi çok fazla ivme kaybetmeden bıraktı.

Bununla birlikte, yüzeyde, blockchain teknolojisi, varlık sahipleri ve yatırımcılar için bol miktarda vaat sağlıyor. Gayrimenkulleri tokenize ederek, fon sahipleri sermayeyi çok daha verimli bir şekilde toplayabilir. Bu arada yatırımcılar, özel gayrimenkullere düşük engelli erişim elde ediyor.

Gayrimenkulleri tokenleştirmenin belki de en zorlayıcı özelliklerinden biri, düzenleyici sonuçlardır. Bir varlığı daha küçük ve daha ucuz parçalara bölerek, fon çıkaranlar yeni teklifleriyle menkul kıymetleştirme alanına girebilirler. Eğer öyleyse, bu onları Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu veya SEC’in dikkatli gözetimine tabi tutar .

Menkul kıymetleştirme ile ilgili olarak, “belirtecin programlanabilirliğinin daha geleneksel menkul kıymetlerden önemli bir ayrım yarattığını, çünkü iş kurallarının işlemle ilgili süreçleri otomatikleştiren mantık olarak uygulanabileceğini” açıklıyor.

Ayrıca, Vesta’nın ev sahiplerinin tekliflerinin, geleneksel menkul kıymetler için aksi takdirde gerekli olacak muafiyetler sağlayan “muhtemelen SEC’in D Yönetmeliği kapsamına gireceğini” açıkladı.

O devam etti:

“Lansman sırasında, teklifi yalnızca kendi pazarımız sınırları dahilinde akredite yatırımcıların kullanımına sunacaktık. SEC ile amaçladığımız çerçevemiz, pazar yerimizde satış sonrası ticarete de izin verecektir. “

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.