Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$45,558.37
-0.55
ETH
$3,517.34
-0.09
LTC
$315.58
+8.68
DASH
$315.76
-0.06
XMR
$356.18
-2.83
NXT
$0.07
-1.11
ETC
$91.03
-1.02
DOGE
$0.50
-1.49
ZEC
$254.00
-0.31
BTS
$0.10
+0.99

ANote Music Algorand Ağını Kullanacağını Duyurdu

550

ANote Music, müzik telif ücretlerine yatırım yapmak için bir pazar yeri olarak dünya çapında tanınmaktadır. Sürekli olarak sermaye piyasası ile müzik endüstrisi arasındaki uçurumu kapatmaya odaklanan pazar, yakın zamanda Algorand ile entegrasyonu duyurdu. 

Küresel olarak en önde gelen blockchain tabanlı şirketlerden biri olarak bilinen Algorand, geleneksel ve merkezi olmayan finansın yakınlaşmasını hızlandırmak için çalışıyor.

Ads

Entegrasyon, Algorand’ın plak şirketlerinden, yayıncılarından ve sanatçılarından NFT’lerin ve müzik varlıklarının tokenleştirilmesine tanık olacaktır. Bu tokenleştirme, ANote Music platformunda yeni müzik kataloglarının listelenmesine yol açacak ve böylece daha fazla yatırımcıyı tokenlere yatırım yapmaya ve gelecekteki telif akışlarından zengin getiri almaya davet edecek. 

Bu tür yatırımlar, sanatçıların iyileştirilmiş listelerden fayda elde etmelerini, daha fazla haklara daha iyi erişmelerini ve çeşitlendirilmiş varlıklara yatırım yapmak için daha fazla yatırımcı getirmelerini sağlayarak sanatçılar için yeni fırsatlar yaratacaktır.

ANote Music ve Algorand arasındaki entegrasyon, sanatçılar ve yaratıcılar için bir kilometre taşıdır. İlk kez, NFT’ler ve tokenleştirilmiş haklar, değişim ve yaratım için geniş sermaye piyasasına erişim sağladı. ANote Müzik platformunda müzik haklarının listelenmesi, her içerik oluşturucuya başarı hikayelerini hayran kitlesi ve ağları ile paylaşma ve aynı zamanda yeni sponsorluk modeline anında erişim imkanı sağladı. 

ANote Music ayrıca, müzik tutkunlarının doğrudan en sevdikleri müzik sanatçılarından koleksiyon NFT’leri almalarına olanak tanıyacak yeni bir mekan başlatmayı hedefliyor. Müzik endüstrisinde güvenli ve başarılı NFT ticaretinin yolunu açarak müziğe yatırımları demokratikleştirmek platformun nihai amacıdır. ANote Music ve Algorand her zaman kendi alanlarında trend belirleyiciler oldular.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.