Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$37,752.15
+1.02
ETH
$2,542.68
+3.86
LTC
$109.56
+1.45
DASH
$95.46
+2.73
XMR
$150.20
+3.27
NXT
$0.01
+1.02
ETC
$25.16
+2.4
DOGE
$0.14
+0.78
ZEC
$93.94
+5.02
BTS
$0.02
+1.86

Algorand Vakfı, ICON ile Ortaklığını Duyurdu

2.432

Algorand Vakfı kısa süre önce ICON ile Bridges SupaGrant’ı sunarak bir ortaklık duyurdu. Entegrasyon ayrıca Algorand’ın Birlikte Çalışabilirlik Ekosistemi ile tanınan ICON’un BTP Çalışma Grubuna girmesine de izin verecek.

İşbirliği ile topluluk, çeşitli, büyüyen ve canlı Algorand ekosisteminin sürekli büyümesine tanık olacak. Ayrıca Algorand Vakfı, BTP entegrasyonu ile bir güvenlik ortağı kazanacak. 

Ayrıca, köprüleme entegrasyonu için ihtiyaç duyulan gelecekteki yükseltmeler ve bakım için fırsatların kapısını açar. Algorand’ın bir altcoin yatırımı olarak potansiyeli hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz .

ICON’un en gelişmiş birlikte çalışabilirlik çözümü olan BTP, hem güvenilmez hem de merkezi değildir. Ek olarak, kriptografi ile tamamen güvence altına alınır ve bu da onu modern blok zinciri pazarında uygun bir çözüm haline getirir. Algorand’ı ekledikten sonra, BTP ağı artık çok sayıda ünlü ekosisteme sahip.

Ads

Bu isimlerden bazıları ICON, Polkadot, Kusama, Harmony, kanarya ağı SNOW, Near, Binance Smart Chain, yakında çıkacak olan kardeş zincir ICE ve Algorand’dır. Ağ, Algorand ile mevcut entegrasyonları otomatik olarak ekleyecek, Algorand tarafından yapılan entegrasyon ise girişimi her BTP ortağına bağlayacak.

ICON, birbirine bağlı halka açık blok zincir ağlarını genişletmeye devam ederken, gelecek ve mevcut projeler için daha hoş hale geliyor. Ayrıca Applied Blockchain, Algorand BTP entegrasyonunu teşvik etmek için ICON ile bir ortaklığa girecek.

Ağ, BTP entegrasyonu için gereken her akıllı sözleşmeyi geliştirecektir. Akıllı sözleşme mimarisi ve Algorand ağı ile kapsamlı pazar deneyimleri ve bilgileri, büyük hacimlerde ortaklığa yardımcı olacaktır. Kurumsal düzeyde blok zinciri uygulamaları için bir geliştirme şirketi olarak tanınan Applied Blockchain’in yelpazesi, NFT pazar yerlerinden ve DeFi protokollerinden köprülere kadar çeşitlilik gösterir. 

Bu nedenle entegrasyon, Algorand’ın yeni fırsatları birden çok düzeyde test etmesine olanak tanır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.