Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$26,569.03
-0.91
ETH
$720.93
-1.34
LTC
$126.01
-6.93
DASH
$101.81
-6.07
XMR
$160.03
-1.75
NXT
$0.01
-2.5
ETC
$5.63
-7.79
DOGE
$0.00
-5.69
ZEC
$64.59
-6.64
BTS
$0.02
-2.15

Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi: 29 Aralık

1

Bitcoin Cash , Eylül ayının sonundan bu yana yükselişte, ancak son 4 hafta içinde daha çalkantılı hale geldi. Kripto varlık, direnç seviyesini birkaç kez 341 $ ‘da aşmayı başardı, ancak değeri önümüzdeki 24 saat içinde bir düzeltme ile karşılandı. Basın zamanında, BCH yine benzer bir durumdaydı ve geri çekilme olasılığı oldukça yüksek.

Bitcoin Cash 1 günlük grafik

Daha önce açıklandığı gibi, Bitcoin Cash 22 Eylül’den beri yükselişte ve BCH yükselen yükselen destek seviyesinin üzerinde bir pozisyonu koruyor. 50 Hareketli Ortalamanın altta yatan destek olarak hareket ettiğini ve jetonun sürekli olarak MA’nın üzerine geri döndüğünü not etmek de önemlidir.

BCH’nin piyasa yapısına bakılarak yapılabilecek en önemli gözlem, yana doğru harekete olan yakınlığıdır. Bitcoin Cash yalnızca toplu yükseliş piyasasına dayandığı için belirli bir kırılma gerçekleşmiyor . Kripto varlık kısa süre önce, yazı yazılırken ani direnç seviyesi olan 380 $ ‘a ulaştı. Bununla birlikte, önceki artışları herhangi bir kanıtsa, BCH önümüzdeki birkaç gün içinde başka bir ayaklanma için hazırlanıyor olabilir.

Kripto para biriminin oynaklığı göz önüne alındığında, 270 $ ‘lık destek, grafiklerde daha yüksek başka bir hareketten önce son test aralığı olmalıdır. Öte yandan, piyasa göstergeleri bir sonraki fiyat düşüşünden önce daha yüksek bir harekete işaret etti.

Pazar Gerekçesi

Ekteki grafikte de görülebileceği gibi, EMA şeritleri genişliyor gibi görünüyordu, bu, basın zamanında yükseliş eğiliminin katılaştığını düşündüren bir şey. Göreceli Güç Endeksi veya RSI da hemen hemen yükselişteydi ve grafiklerde aşırı alım bölgesine dokunması muhtemel görünüyordu.

Son olarak, Müthiş Osilatör veya AO, grafiklerde yükseliş momentumunun toparlanmasına da işaret etti. AO’nun histogramındaki yeşil mumlar, BCH’nin fiyat hareketiyle uyumlu görünen bir bulgu olan bir artışa işaret ediyordu.

Sonuç

Bitcoin Nakit için konusundaki güven Bitcoin belirgindir. Kripto piyasası Bitcoin Cash için daha yüksek seviyelere ulaşmaya devam edecek, ancak gelecekte radikal bir değişim 300 $ ‘ın altında büyük düzeltmelere yol açacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.