Cheap Website Traffic
Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$28,423.00
+4.17
ETH
$1,794.96
+1.05
LTC
$91.26
+2.45
DASH
$58.01
+2.6
XMR
$158.74
+2.73
NXT
$0.00
+4.17
ETC
$20.65
+2.84
DOGE
$0.08
+2.81
ZEC
$37.30
+2.3
BTS
$0.01
+1.97

Coinbase, Algorand (ALGO) staking hizmetlerini sonlandırdı

928

Dün akşam saatlerinde SEC’den bir uyarı yazısı alan Coinbase borsası, Algorand (ALGO) staking hizmetlerini sonlandırdı. Konuyla ilgili Twitter’dan açıklama yapan Algorand Vakfı CEO’su, “Coinbase bizi staking hizmetleri için yeniden bir değerlendirme yaptıkları konusunda bilgilendirdi” dedi. Algorand işlemleri ise borsa üzerinden yapılmaya devam ediyor.

SEC’den yatırım sözleşmeleri konusunda bir uyarı yazısı alan ve son dönemde özellikle staking hizmetleinin de bu alana dahil olup olmadığı konusunda birçok açıklama yapan Coinbase borsası, Algorand bağlantılı staking hizmetlerini durdurdu.

Konuyla ilgili borsadan henüz bir açıklama yapılmasa da, Algorand Vakfı CEO’su Staci Warden, Twitter hesabından bilgilendirmelerde bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

“Bu sabah uyandığımda Coinbase’in Algorand ödül programını sonlandırdığını gördüm. Bize verdikleri bilgiye göre, son yaşananlar doğrultusunda hizmet politikalarını yeniden gözden geçiriyorlar. Bu sebeple perakende müşteriler için Algorand staking hizmeti vermeyecekler. ALGO trade işlemleri ise yapılmaya devam edilecek. Kurumsal müşterilere ise yönetişim ödüllerinin dağıtımı sürecek. Ve tabii ki hayır… Sizin ALGO’larınızı almayacaklar ya da sizin coin’lerinizi yönetişim havuzuna kilitleyip ödülleri kendileri için toplamayacaklar”

Hatırlanacağı üzere SEC, şubat ayında Kraken borsasıyla da bir uzlaşmaya gitmiş ve anlaşma sonunda Kraken, staking hizmetlerini sonlandırmanın yanı sıra 30 milyon dolar ceza ödemeyi de kabul etmişti.

Bu uzlaşmadan sonra ise Coinbase borsası CEO’su Brian Armstrong, staking hizmetlerinin hiçbir şekilde yatırım sözleşmesi kategorisine dahil olmadığını iddia etmiş ve SEC’ye sert cevap vermişti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.