Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$45,174.92
-3.58
ETH
$3,036.85
-6.86
LTC
$169.46
-7.6
DASH
$197.98
-5.71
XMR
$257.26
-6.82
NXT
$0.02
-3.58
ETC
$63.11
-10.52
DOGE
$0.30
-11.03
ZEC
$140.54
-11.3
BTS
$0.05
-12.28

Cudo, Future Tech ve Accubits, blok zincirinin benimsenmesini sağlamak için ortaklık duyurdu

1.390

Cudos Network’ün arkasındaki ekip olan Cudo, bugün Accubits ve blockchain ve yapay zeka odaklı yan kuruluşu Future Tech ile bir teknoloji ortaklığı duyurdu. Ortaklık, Cudos Ağı’nın benimsenmesini hızlandırmayı amaçlıyor ve diğer kullanım durumlarına genişlemeden önce, takas edilemez token pazarları alanında merkezi olmayan uygulama ve araç geliştirme ile başlayacak. 

Accubits, 2012 yılında kuruldu ve hem Fortune 500 kurumsal müşterileri hem de teknoloji girişimleri tarafından güveniliyor. 350’den fazla üyeden oluşan küresel bir geliştirme ekibine sahiptir ve akıllı şehir, yapay zeka, blok zinciri ve NFT projelerinde çalışır. Accubits’in kurumsal ve blok zincir endüstrilerine çözümler sunmadaki mükemmelliği iyi tanınmaktadır ve müşterileri arasında NASA, Smart Dubai ve Nissan bulunmaktadır. 

“Cudo için doğru teknoloji ortağını seçerken aradığımız pek çok ‘şey’ vardı: Vicdanlı ve vicdanlı bir şirket olan DApp’lerini kurmak ve başlatmak için hibe alan Cudos Ağımızda gelecekteki geliştiriciler için beyaz eldivenli bir muamele. geliştiricimize ve gelecekteki token başlatma topluluğumuza sunabileceğimiz bir araç ve hizmet temeli olan bir şirket. Cudo’nun CEO’su ve kurucusu Matt Hawkins, Accubits ve grup şirketleri bu yasaya tam olarak uyuyor ve artık onları resmi olarak ortak olarak adlandırmaktan onur duyuyoruz” dedi. 

Cudo, Cudos Ağı ile merkezi olmayan bir blockchain bilgi işlem platformu inşa ediyor. Bu nedenle, yüksek performanslı bilgi işlem 2022’nin başlarında blok zinciri geliştiricileri ve tüketicilerinin kullanımına sunulacak. Bu, blok zinciri endüstrisinin mevcut merkezileştirilmiş Amazon Web Services (AWS), Azure, Google Cloud ve Alibaba oligarşisine olan bağımlılığını ortadan kaldıracak. Merkezi olmayan finans işlemlerinin düşük veri iş yüklerinden, NFT’lerin basımı ve ticareti, veri oracle hizmetleri ve API çağrılarından daha yoğun olan her şey için bir alternatif olacaktır. 

2021 için iki şirket önce mevcut blok zinciri hizmetlerine odaklanacak. Accubits’in hizmet portföyü, Future Tech ile oluşturulmuş ve proje sahibi için tamamen özelleştirilebilen beyaz etiketli bir NFT pazar yeri platformunu içerir. 

“Şu anda, spor ve eğlence dünyasındaki bireyler ve markalar için NFT koleksiyonlarını güvence altına almak için bir arazi kapma var, ancak bu, NFT’lerin ve dijital dönüşümün gerçek potansiyeli ile biraz dar görüşlü. Cudo’da vizyonumuzu ve ahlakımızı paylaşan uzun vadeli bir ortak bulduk ve hizmetleri karbon nötr ağı üzerinden sunmaya başlamak için can atıyoruz. Cudo’nun blok zinciri ve bulut dünyalarını birleştirme çabalarının blok zincirinin benimsenmesini hızlandıracağına ve bu mirasın bir parçası olduğumuzdan emin olmak için tam da orada olacağımıza gerçekten inanıyorum” dedi. Future Tech’in bilgi memuru.

Ads

Ek hizmetler gelecekte Cudos Ağı’na fayda sağlayacaktır. Bunlar, savaşta sertleştirilmiş ve tamamen uyumlu bir token verme platformu olan CoinFactory’nin yanı sıra birçok veri analizi ve yapay zeka aracını içerir. 

Cudos Hakkında

Cudos Ağı, ölçekte yüksek performanslı bilgi işlem için merkezi olmayan, izinsiz erişim sağlayan ve bilgi işlem kaynaklarının 100.000 düğüme ölçeklenmesini sağlayan bir katman blok zinciri ve ikinci katman hesaplama ve oracle ağıdır. Cudos, Ethereum, Algorand, Polkadot ve Cosmos’a köprülendikten sonra, tüm köprülü blok zincirlerinde ölçeklenebilir hesaplama ve ikinci katman oracle’ları etkinleştirecek.

Accubits ve Geleceğin Teknolojisi Hakkında

Future Tech, Accubits ile ortak bir girişimdir. Bir kardeş şirket olarak, Accubits’in teknik yeteneklerinin güçlü yönlerinden ve Future Tech’in hem teknolojiyi hem de işletmelerin ihtiyaçlarını anlama konusundaki uzmanlığından yararlanarak ikisi arasındaki bu boşluğu kapatmak amacıyla kuruldu.

Future Tech, Accubits’in ana bayisidir ve katma değerli bayi ortaklarından oluşan küresel ağımızı sürekli olarak genişletiyoruz. Deneyimli çözüm entegratörleri olarak, NFT pazaryeri çözümlerinden ve yapay zeka dönüşümünden kurumsal blok zincirinin benimsenmesine kadar en zorlu sorunları bile çözmek için doğru kişileri, ürünleri ve hizmetleri bir araya getiriyoruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.