Cheap Website Traffic
Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$23,683.14
+1.09
ETH
$1,650.87
+0.96
LTC
$97.15
+2.23
DASH
$72.60
-0.01
XMR
$152.38
+0.45
NXT
$0.00
+1.09
ETC
$21.20
+0.62
DOGE
$0.08
+0.28
ZEC
$44.24
+0.25
BTS
$0.01
-1.29

Flare, Yeni Birlikte Çalışabilirlik Özelliğini Başlatıyor

0

Veriler için 1. katman olan Flare, ağda şu anda beta sürümünde bulunan yeni birlikte çalışabilirlik işlevselliğinin canlı tanıtımını tamamladı. İki temel birlikte çalışabilirlik protokolü, Durum Bağlayıcısı ve Flare Time Series Oracle (FTSO) kullanılarak, değiştirilemez bir belirteç (NFT), farklı bir belirteç kullanılarak farklı bir zincirde gerçekleşen işlemle güvenilir bir şekilde satın alındı. Demo, Dogecoin kullanılarak yapılan satın alma ile Flare’nin kanarya ağı Songbird’de gerçekleştirildi.

Flare’nin Durum Bağlayıcı protokolleri, hem diğer blok zincirlerinden hem de internetten gelen bilgilerin, Flare zincirlerindeki Ethereum Sanal Makinesi (EVM) tabanlı akıllı sözleşmelerle güvenli, ölçeklenebilir ve güvenilir bir şekilde kullanılmasını sağlar. Bu durumda, Flare olmayan bir zincirde bir işlemin onaylandığını kanıtlamak ve aynı anda doğru ödeme referansının dahil edildiğini doğrulamak için kullanılmıştır.

Flare Time Series Oracle, verileri zincire getirmek için merkezi bir sağlayıcıya güvenmeden Flare üzerindeki merkezi olmayan uygulamalara (DApp’ler) yüksek oranda merkezi olmayan fiyat ve veri akışları sunar. Demo için, diğer zincirin para biriminde NFT’nin canlı güncelleme fiyatını sağlar.

Flare, EVM tabanlı bir blok zinciri olduğundan, Ethereum ve diğer EVM zincirlerinde elde edilebilecek her şey Flare üzerinde de gerçekleştirilebilir. Demoda basılan NFT’ler, Solidity’de yazılmış ve ağ üzerinde dağıtılan standart ERC-721 sözleşmeleridir. Gereken tek değişiklik, FTSO ve Durum Bağlayıcısı ile entegre edilecek yöntemlerin eklenmesiydi.

Flare’in CEO’su ve kurucu ortağı Hugo Philion, “Bu demo, Flare’in sektör için yeni işlevselliklere ve potansiyel kullanım durumlarına güç sağlamak için zincir üzerinde daha fazla türde güvenli, merkezi olmayan veri sağlama becerisini vurguluyor. NFT demosu, Flare’ın eski belirteçler için kilidini açabileceği ve ağdaki DApp’lerde güvenle kullanılmalarını sağlayan Web3 yardımcı programının bir örneğidir. Flare’in yerel birlikte çalışabilirlik protokollerinin yeteneklerinden yararlanarak diğer uygulama mühendislerinin neler geliştirebileceğini görmekten heyecan duyuyoruz.”


Flare  hakkında
Flare , geliştiricilere diğer zincirlerden ve internetten yüksek bütünlüklü verilere merkezi olmayan erişim sağlayan EVM tabanlı bir katman-1 blok zinciridir. 
Bu, uygulamaların tek bir dağıtım yoluyla birden fazla zincire hizmet etmesine izin verirken yeni kullanım durumları ve para kazanma modelleri sağlar.

Flare’nin Durum Bağlayıcı protokolleri, hem diğer blok zincirlerinden hem de internetten gelen bilgilerin Flare üzerindeki akıllı sözleşmelerle güvenli, ölçeklenebilir ve güvenilir bir şekilde kullanılmasını sağlar.
Flare Time Series Oracle, merkezi sağlayıcılara güvenmeden DApps on Flare’e yüksek düzeyde merkezi olmayan fiyat ve veri akışları sağlar. Her zamankinden daha fazla veriyle Flare üzerinde geliştirin veya birden çok ekosisteme hizmet vermek için Flare ile oluşturun.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.