Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$45,558.37
-0.55
ETH
$3,517.34
-0.09
LTC
$315.58
+8.68
DASH
$315.76
-0.06
XMR
$356.18
-2.83
NXT
$0.07
-1.11
ETC
$91.03
-1.02
DOGE
$0.50
-1.49
ZEC
$254.00
-0.31
BTS
$0.10
+0.99

İlk Cardano Tabanlı dApp Revuto (REVU) Özel Satışta 1,7 Milyon Dolar Artırdı

446

Revuto (REVU) hepsi bir arada ödeme protokolü, test programı için bir milyon kayıt aldı.

Revuto (REVU), perakende kullanım durumları için Cardano (ADA) akıllı sözleşmelerinin işlevselliğini kullanan bir ödeme protokolüdür. Ekibi, bir özel finansman turunun ayrıntılarını ve bir REVU kamu satışı planlarını paylaşıyor.

Revuto (REVU) 1,7 milyon dolarlık finansman sağladı; BlackDragon VC yerleşik

U.Today ile paylaşılan basın açıklamasına göre, Revuto (REVU) uygulaması yedi gün içinde büyük VC fonlarından ve melek yatırımcılardan 1.700.000 $ topladı.

Topluluk destekli blockchain yatırım ekibi Black Dragon bu turu yönetti. Revuto (REVU) temsilcileri, artan tahsis talebi nedeniyle özel finansman turunun planlanandan daha erken kapatıldığını vurguladı.

Revuto CEO’su Josipa Majic, toplanan fonların ekibinin blockchain tabanlı “abonelik” ödemelerinin büyük ölçüde benimsenmesini hızlandırmasına yardımcı olacağından emin:

Ads

BlackDragon dahil özel yatırımcılarımıza Revuto’nun ekibine ve teknolojisine inandıkları ve günlük yaşamda kripto harcanabilir hale getirme vizyonumuzu paylaştıkları için minnettarız. Uzun vadeli vizyonumuzu destekleyen doğru finansmana ve yatırımcılara sahip olmak çok önemlidir ve bu nedenle bu dönüm noktasına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve ileride olanlardan heyecan duyuyoruz.

Ayrıca Bayan Majiс, Revuto’nun fiat para birimi ile aynı faydaya sahip bir kripto para birimine dönüşebileceğini de sözlerine ekledi.

REVU halka satışı 18 Mayıs’ta başlıyor

BlackDragon ekibi, Revuto’nun (REVU) ilerlemesinin itici gücünden etkileniyor ve daha fazla geliştirme ve pazarlamasını teşvik etmekten heyecan duyuyor:

Revuto, çok kısa bir süre içinde benzersiz bir büyüme gösterdi ve bu yolculukta ekibine katılmaktan ve Revuto ile yerel REVU jetonunu desteklemekten heyecan duyuyoruz.

Bugünden itibaren, REVU jetonu, özel satın almalar için Revuto (REVU) jeton satışı başlatma çubuğunda da mevcuttur. Jeton ayrıca Revuto mekanizmalarında stake etmek için de mevcut olacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.