Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
+5.01
ETH
+0.86
LTC
+3.28
DASH
+4.5
XMR
+0.78
NXT
+1.26
ETC
+0.33
DOGE
-3.29
ZEC
+2.72
BTS
+3.14

Kripto Para Birimlerinin Kullanım Durumları Var, Altın Yok: Başkan Clinton’ın Eski Danışmanı

233

Clinton’ın eski danışmanı ve New York Fed’in eski yönetim kurulu üyesi Glenn Hutchins, kripto para birimlerinin insanlar için altından çok daha faydalı şeylere dayandığına inanıyor.

Glenn Hutchins, bir yatırımcı, Silver Lake North Island başkanı ve kurucularından - ABD Başkanı Bill Clinton ile işe kullanılan ve New York Federal Rezerv gemide oturdu - gelmiştir CNBC konuştum kripto ve non-karşılanabilir jeton (NFT’ler) hakkında.

Bazı kripto para birimlerine altından çok daha fazla değer veriyor. Bu arada, birisi Jack Dorsey’in ilk tweet’i için 2,5 milyon dolar ve bir NFT olarak Peter Schiff’in Bitcoin karşıtı tweet’i için 4,000 dolar teklif ediyor.

“Doğru kripto para birimleri daha çok bakır veya platin gibidir”

CNBC’deki bir Squawk Box gösterisi sırasında Hutchins, doğru kripto para birimlerinin gerçek kullanım durumlarına sahip olduğunu ve altın yerine bakır ve platinle karşılaştırılabileceğini belirtti. Sadece bir değer deposu olarak değil, faydası olan bir şey olarak da aşağı yukarı hareket ederler.

Glenn Hutchins, 2016 yılında coin başına yaklaşık 100 $ ‘dan işlem gören BTC’yi ilk kez satın alan bir Bitcoin sahibidir.

Hutchins, NFT’lerin gerçek koleksiyonlardan neden daha iyi olduğunu açıklıyor

Ads

Çapa ayrıca Hutchins’e NFT’ler (değiştirilemeyen belirteçler) ve neden şimdi popüler hale geldiklerini sordu. Uzman (NBA en iyi atış dijital ticaret kartları örneğini kullanarak) NFT’lerin ağda kolayca takas edilebileceğini ve arkadaşlarla paylaşılabileceğini, fiziksel koleksiyonların ise kişinin masasında sadece toz toplayacağını açıkladı.

Genel olarak, dünyanın artık “karasaldan dijitale” geçtiğini ve NFT’lerin iyi olduğunu, çünkü insanların yaptıklarına yönelik kullanım durumlarına sahip olduklarını ve insanların hatırlamak istedikleri belirli anları yakalayabildiklerini belirtti. Sonra kullanıcıların da kolaylıkla ağ üzerinde onları ticaret - fiziksel olarak işlem kartları veya diğer koleksiyon aksine.

Dorsey’in tweet’i 2,5 milyon dolarlık teklif aldı, Schiff’e Bitcoin karşıtı NFT’si için 4000 dolar teklif edildi

Geçen hafta, Twitter CEO’su ilk tweet’i (kendisi tarafından) ETH tabanlı bir platform olan Cent’te değiştirilemez bir token haline getirdi.

Cumartesi günü, Tron CEO’su Justin Sun 500.000 $ ‘a satın almayı teklif etti. Pazartesi gününe kadar, en yüksek teklif Malezyalı bir girişimcinin sunduğu büyük bir 2,5 milyon dolardı .

Vokal Bitcoin düşmanı Peter Schiff de aynı platformda bir Aynen belirteç başlattı - karşıtı Bitcoin tweetler biri.

Pazartesi günü bunun için en yüksek teklif 4.000 $ oldu .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.