Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$18,412.74
+2.43
ETH
$555.93
+1.14
LTC
$75.00
+3.61
DASH
$96.12
+4.97
XMR
$142.87
+8.03
NXT
$0.01
+34
ETC
$5.94
+0.94
DOGE
$0.00
+3.07
ZEC
$65.40
+1.15
BTS
$0.02
-3.96

Spark airdrop yaklaşırken XRP adresleri artıyor

1

XRP sahipleri, 12 Aralık’ta 45 milyar Spark tokenlik bir airdrop görecek. Herhangi bir XRP jetonu sahibi, jetonu 1: 1 oranında alacaktır; bu, uzantı ile 100 milyar Spark jetonunun oluşturulabileceği anlamına gelir. Bu, Ripple’ın yatırım kolu RippleX [eski adıyla Xpring] tarafından desteklenen bir airdrop olan Flare Network tarafından gerçekleştirilecek.

Veri sağlayıcısı Santiment, geçtiğimiz günlerde, yukarıda bahsedilen airdrop büyük görünürken, son birkaç gün içinde “Ripple’ın adreslerinin hızla büyüdüğünü” kaydetti.

Böyle bir artış özellikle 10 milyondan fazla token içeren adreslerde görüldü ki bu XRP’nin basın zamanı değerine göre değerin yaklaşık 5,67 milyon dolar kadar yüksek olduğu anlamına geliyordu. Bu, XRP sahiplerinin airdrop için hazırlanıyor gibi göründüğünün bir göstergesiydi.

Söz konusu airdrop, Ripple Inc’i, katılmayan borsaları, Jed McCaleb’i ve dolandırıcılık, hırsızlık ve dolandırıcılık sonucunda XRP aldığı bilinen hesapları kapsam dışı bıraktı. Flare açıkladı;

“Ripple Inc ve katılmayan borsaların aksine, bu hariç tutulan katılımcılara gidecek olan Spark bakiyeleri, FXRP’den başlayarak F-Varlıkların basımını teşvik etmek için bir ödül havuzuna yerleştirilecek”

Flare’nin son güncellemesine göre, Spark airdropunu en az 95 borsa destekliyor. Bunlar, Binance, OKEx, Kraken, Huobi, FTX, Coinbase ve diğerleri gibi önde gelen borsaları içerir. Yaklaşan airdrop nedeniyle, borsalar kullanıcıların XRP varlıklarında bir anlık görüntü oluşturacak. Aslında Binance , müşterilerine anlık görüntü ile ilgili ek bilgi sağlayacak kadar ileri gitti.

“Binance, Spark (SPARK) airdrop için kullanıcıların XRP (XRP) holdinglerinin anlık görüntüsünü gerçekleştirdiğinde, yalnızca spot cüzdanlardaki, tasarruf hesaplarındaki ve jetonlu vadeli işlem cüzdanlarındaki XRP pozisyonlarını sayacak. Marj hesaplarındaki ve kripto kredilerindeki XRP birikimleri hariç tutulacak. “

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.