Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$55,911.93
-4.56
ETH
$3,440.56
+9.37
LTC
$312.11
+11.7
DASH
$353.90
+5.44
XMR
$402.80
-3.99
NXT
$0.07
-10.13
ETC
$55.73
+12.65
DOGE
$0.53
+36.45
ZEC
$248.69
-1.63
BTS
$0.12
-8.18

Star Wars NFT’leri 4 Mayıs’ta QANplatform Tarafından Yayınlanacak

410

QANplatform, yakında çıkacak olan Star Wars temalı sürümünün ayrıntılarını paylaşıyor. Efsanevi franchise’ı anmak için ekip, bir dizi dijital koleksiyon hazırlıyor.

Türünün tek örneği, kuantuma dirençli hibrit bir blok zinciri olan QANplatform, yeni fungible olmayan token serisinde Star Wars serisindeki efsanevi karakterleri tokenize ediyor.

Dördüncüsü NFT’lerle olabilir

Global Star Wars Günü (4 Mayıs), Star Coll NFT koleksiyonunun halka açık yayınlanması için QANplatform tarafından seçildi. Bu gün, Star Wars hayranlarından oluşan küresel topluluk için çok önemlidir.

4 Mayıs 2021’de Star Coll NFT sürümü için erken kayıtlar açılacak. Her Star Coll NFT, dünyanın en iyi özel Star Wars koleksiyonlarından fiziksel bir ürünle desteklenecek.

Star Coll NFT sahibinin adı ve bilgileri, sahibi anonim kalmak istemediği sürece özel bir kaynakta ve fiziksel, gezici Star Wars temalı sergide gösterilecek.

Ads

Star Coll NFT koleksiyon sahiplerine bu sergilere ömür boyu ücretsiz giriş hakkı verilecek.

Odak noktası dijital koleksiyon parçalarının güvenliği

QANplatform CTO’su Johann Polecsak, firmasının dijital koleksiyon ticaretine yaklaşımının benzersiz özelliğini, bu sürecin güvenliğine odaklanarak vurguluyor:

NFT güvenliği günümüzde ihmal edilen bir konudur. Kimse siber güvenlik sorunları ve NFT ekosisteminin arkasındaki acı noktalarından bahsetmiyor. Binlerce dolara satılan NFT’lerin kaynak dosyaları bilgisayar korsanları tarafından kolaylıkla mem olarak değiştirilebilir. StarColl NFT’ler, meta verilerin ve sahiplik bilgilerinin depolandığı Kuantuma dayanıklı QAN blok zinciri ile güvence altına alınacaktır.

QAN blockchain platformu hem meta verileri hem de Star Coll belirteçli nesnelerin sahipliğini koruyacaktır.

Ayrıca QANplatform, merkezi olmayan finansal protokoller (DeFis) dahil olmak üzere merkezi olmayan uygulamalar için zengin ve güçlü bir araç seti sağlar. Ekibine göre, dApps dağıtım süreci AWS veya Linode gibi merkezi ortamlarda olduğu kadar kolaydır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.