Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$11,363.77
-0.18
ETH
$372.84
-0.86
LTC
$49.13
+0.35
DASH
$68.64
-0.12
XMR
$116.35
-0.67
NXT
$0.01
-1.16
ETC
$5.87
-0.51
DOGE
$0.00
-4.17
ZEC
$68.04
+4.81
BTS
$0.02
-0.57

Aeternity Blockchain’de Lansmana Hazır WeTrue Merkezi Olmayan Sosyal Ağ

75

WeTrue , Aeternity blockchain içinde Çinli kullanıcılara odaklanan merkezi olmayan bir uygulama projesidir .

Liu Shao, AEChina.io gibi aeternity içinde başka ürünler geliştiren WeTrue’un geliştiricisidir . Halen devam etmekte olan proje hakkındaki en son detayları ve projenin forumunda aeternity topluluğundan bazı finansal yardım ihtiyacını paylaştı.

Çin Topluluğu Aeternity’e Katılmayı Bekliyor

Çinli geliştiriciler, aeternity blockchain’de bazı harika projeler geliştirdiler. Liu Shao , AEknow, AEChina, Aeasy ve Aewallet gibi en önemlilerinden bazılarına dikkat çekiyor. AEknow, aeternity blok zinciri için önemli bir kaşiftir.

AEChina aeternity topluluğu ile ilgili haber ve duyuruları hedefleyen diğer bir projedir. Ne de olsa Liu, ilk aeternity madencilik havuzlarını da başlatan Çin topluluğunun Aeternity ürünlerinin geliştirilmesi için gerekli olduğuna inanıyor .

Liu Shao, Aeternity topluluğundaki Çin topluluğunun daha fazla işbirliği yapmak ve daha geniş ağdan faydalanmak için bir araca ihtiyacı olduğuna inanıyor. WeTrue’u bu zorluğun çözümü olarak adlandırıyor.

Liu’nun gönderisine göre, “WeTrue, blockchain teknolojisine dayanan, kullanıcıların paylaşımı, yayılması ve elde edilmesi ile ilişki bilgilerini ve dikkat mekanizması aracılığıyla kısa gerçek zamanlı mesaj paylaşarak merkezi olmayan bir yayın sosyal Aepp” dedi .

Merkezi olmayan sosyal ağ, merkezi modelden ayrı olarak kullanıcıların tüm verilerini ve davranışsal bilgilerini depoladığını iddia etmektedir. Ayrıca, WeTrue hem PC hem de mobil platformlar için mevcut olacak.

Sosyal ağ şimdi yüzde 90 oranında tamamlandı ve tüm teknik zorluklar çözüldü. Ancak sunucu kiralama ve pazarlama maliyetleri gibi bazı problemler geliştirme ekibini yavaşlatır ve Aeternity ekibinden “ekonomik yardım” ister.

Liu “Çin topluluğunun kıvılcımını koru, tek bir kıvılcım kır yangını başlatabilir” diyor

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.