Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$39,226.20
+0.71
ETH
$1,189.08
-1.58
LTC
$166.17
+1.4
DASH
$96.98
-0.12
XMR
$141.53
-4.75
NXT
$0.01
+3.33
ETC
$6.77
-3.09
DOGE
$0.01
+3.62
ZEC
$66.56
+0.64
BTS
$0.03
-0.39

Ethereum Tabanlı LEND ‘in Önümüzdeki Aylarda İkiye Katlanabileceği Konuşuluyor

175

Diğer kripto varlıkları gibi, LEND de geçen hafta güçlü bir düzeltme geçirdi. Kripto para birimi, Bitcoin ve Ethereum’un eski piyasa düşüşü nedeniyle düşmesi nedeniyle baskı altına girdi. LEND ayrıca, SushiSwap’den Şef Nomi’nin çıkışının neden olduğu DeFi’de kısa vadeli bir çöküş yaşadı.

Analistler, çeşitli temel ve teknik nedenlerden dolayı Aave’nin yerel belirteci olan kripto para birimi konusunda iyimser kalıyor.

LEND Fiyatı İki Katına Çıkabilir


Önde gelen bir kripto para birimi traderı tarafından ilk fark edilen fraktal bir analiz, LEND’in önümüzdeki aylarda %100 ‘ün üzerinde artacağını gösteriyor.

LEND’in makro fiyat hareketinin standardının kaldırılmasından bu yana altının fiyat hareketine benzer göründüğünü öne sürüyor. Karşılaştırma, LEND’in bir ilk yükseliş trendinden sonra konsolide olan parabolik bir büyüme trendinin eşiğinde olduğunu göstermektedir.

Ads

VC’ler Madeni Para Üzerinde Boğa Gibi
Sektördeki en iyi risk sermayedarları, LEND ‘in sürekli değişen DeFi alanındaki potansiyeli konusunda iyimserler.

DTC Capital’den Spencer Noon, Aave’nin likidite madenciliği programları olmadan sözleşmelerinde kilitli olarak 1 milyar doların üzerinde değer kazanmayı başarmış olmasının, protokolün ürün-pazar uyumu için olumlu bir işaret olduğunu savundu:

“#DeFi’de PMF’nin en iyi sinyallerinden biri, bir projenin ekstra teşvikler olmadan (likidite madenciliği) başarılı olup olamayacağıdır. @AaveAave henüz LM’ye sahip değil, hala yeni mahsul çiftçiliği faaliyetinin en büyük yararlanıcılarından biri. 1,26 Milyar $ TVL ve yalnızca 759 M $ mcap ile - temeller çok güçlü. “

Bu, Multicoin Capital’in yönetici ortağı Kyle Samani tarafından da yinelendi. Aave’nin ürün-pazar uyumunun, iki yıl boyunca sahip olmak için Ethereum’da bir DeFi varlığı seçmek zorunda kalması durumunda ödünç verileceği anlamına geleceğini söyledi:

“2 yıl boyunca Ethereum tabanlı tek bir DeFi varlığına sahip olmak zorunda kalsaydım, bu $ AAVE olurdu. Şimdiye kadarki en iyi kombinasyon: ürün / pazar uyumu, simge dağıtımı, topluluk, inovasyon hızı ve olumlu yönlerle makul değerleme. “

Dijital varlık / BTC / Bitcoin / Ethereum / ETH /. Kripto Paralar / Blockchain / Blokzincir / Coin Market Cap / LEND / AAVE

Ayrıca Bitcoin haberlerimize göz atmak için tıklayınız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.