Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$44,625.16
+11.97
ETH
$3,030.14
+9.8
LTC
$115.16
+7.86
DASH
$102.40
+10.24
XMR
$179.18
+12.03
NXT
$0.01
-1.46
ETC
$30.99
+9.2
DOGE
$0.14
+7.75
ZEC
$120.87
+11.62
BTS
$0.02
+12.82

Airbnb CEO’su açıkladı: Kripto para entegrasyonu için çalışıyoruz

2.167

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla ilgili harekete geçen isimlere Airbnb CEO’su Brian Chesky de katıldı. Genç CEO, şu anda mültecilere konaklama hizmeti sunmak için çalıştıklarını ancak ödemelerde bankalardaki sorunlardan ötürü zorluklar çıktığını belirtti. Bu yorumu üzerine sorulan kripto para sorusunu da yanıtlayan Chesky, “Ben kişisel olarak kripto para destekçisiyim ve şu an bir ekibimiz kripto para entegrasyonu için de çalışmalar yapıyor” dedi.

Çevrim içi konaklama platformu Airbnb’nin CEO’su Brian Chesky, ABD medyasında CNBC’deki bir programa katıldı ve bir ekibinin sisteme kripto para entegrasyonu için çalıştığını söyledi.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın mülteciler için de ciddi bir sorun yarattığını belirten Chesky, kripto paraların ödemelerde sağladığı kolaylıktan yararlanma adına bir ekibinin bu konuyla ilgili çalıştığı bilgisini verdi:

“Son günlerde Ukraynalı mültecilerin ev bulabilmesi adına çalışıyorum. Ödemeler konusunda zorlanacaklarını söyleyebilirim ama onların işini kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Aslında ödemeler konusunda tecrübeli bir ekibiz. Son 12 yılda bizim vasıtamızla 330 milyar dolardan fazla bir ödeme gerçekleşti ama bu krizi sadece birkaç gündür yaşadığımız için zorlanabiliyoruz.”

Ads

“Ankette kripto para çıkmıştı”

“Ben kişisel olarak kripto paraları savunan birisiyim. Bence ilgi çekici bir teknoloji. Bu yılın başında Twitter hesabımdan bir anket yaptım ve 2022’de insanların bizden en çok ne talep ettiklerini sordum. Açık ara birinci cevap ‘kripto paralar’ çıktı. Dolayısıyla şu anda bir ekibimiz bu konuyla ilgileniyor. Ancak şu anda bunu yapmamız olası gözükmüyor çünkü bu kadar kısa sürede bir sistemi entegre etmemiz mümkün görünmüyor.”

“Enflasyondan ötürü daha çok Airbnb kullanılıyor”

“Birçok bölgede enflasyon rakamlarının artması insanların evlerini Airbnb ile kiraya vermelerine ve ek gelir elde etmelerine neden oluyor. Kısa süre önce, bir ya da iki odalı evler kiraya verilirken şimdi ise daha büyük ve geniş evler veriliyor. Enflasyondan dolayı daha çok kişi bu yöntemi seçiyor ve ek gelir sağlamaya çalışıyor. Bu yüzden bizdeki fiyat ortalamaları da artmış durumda…”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.