Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$38,606.57
+2.88
ETH
$1,196.31
-0.8
LTC
$163.24
-2.68
DASH
$96.26
-2.47
XMR
$145.36
-1.38
NXT
$0.01
-3.13
ETC
$6.93
-6.12
DOGE
$0.01
-5.93
ZEC
$65.17
-2.72
BTS
$0.03
+0.88

Avrupanın Dijital Varlık (Kripto Paralar) Geçmesinin Başlıca Nedenleri

322
Dijital varlık / BTC / Bitcoin / Ethereum / ETH / Kripto Paralar / Blockchain / Blokzincir / Coin Market Cap /

Dijital varlık endüstrisinin ve bir bütün olarak kriptopara ticaretinin başlangıcından bu yana; Büyük potansiyel yatırımcılar, kripto ticaretinde algılanan zorlu yüksek risk nedeniyle genellikle cesaretlerini ve ümitlerini yitirdi.

Bu durum sebebiyle, yalnızca hala güçlü inançlara sahip olan birkaç Güçlü yatırımcı (balina), başından beri kripto piyasasını zorlayan ve yatırım yapan iç güdüye sahip durumda. Son zamanlarda, Avrupalılar kripto para sektörünü görmezden gelmeye çalışıyorlardı çünkü ticaret özelliğini basitleştiren dijital varlık borsaları ortaya çıkmıştı.

Başlıca ticaret birimlerinin erişilebilir platformları var


Kripto alanını kapsayan iyileştirme ile, ticarete erişim için yeni ve kolay bir yol uygulayan kripto borsaları ilgi odağı haline geldi. Avrupalıların bir kısmı dijital varlıkla ticaret yapıyor olsa da; küçük bir kısmı yüksek miktarlarda ticaret yapıyor ve yüklü miktarlarda para kazanıyor. Erişilebilirlik açısından en önemli faktör, kripto borsalarının artık kullanıcıların çeşitli fiat para birimleriyle ödeme yapabilecekleri yollar başlatmış olmasıdır. Bunu gerçeğe dönüştürmek için, kullanıcıların işlem yapmadan önce banka kartları ve kredi kartlarıyla ödeme yapmalarına izin verilir.

Ads

Fiat ticaretini kolaylaştırmak için, dijital varlık borsaları, yatırımcıların Fiat’ı istedikleri herhangi bir dijital varlık a karşı takas etmelerini sağlayan ve onları farklı varlıklara açan özelliklere sahiptir. Ticareti kolay ve erişilebilir hale getiren tipik bir firma örneği, kısa süre önce başlatılan Norveç Blok Borsasıdır. Ticaretteki meslektaşlarının aksine, Norveç Blok Borsası, müşterilerin fiat para birimlerini ücretsiz olarak yatırmalarına izin veriyor ve çok düşük işlem ücretleri sunuyor; bu, yatırımcıların kripto tüccar olma yolunda zor engellerle ölçeklenebileceği anlamına geliyor.

Tüccarlar artık ticaretin ilk günlerinde deneyim kazanabilirler
Tıpkı NBX gibi, müşterilerine aynı hissi veren ancak çok daha iyi bir arayüz ve ticaret deneyimi sunan başka dijital varlık değişim platformları da var. NBX, operasyon üssü Norveç’te olmasına rağmen dünyanın her yerindeki müşterilerine hizmet vermektedir. Ticareti kolaylaştırmak için, firma hem Avrupalı ​​hem de uluslararası müşterilerin ticaret hesaplarına ücretsiz olarak para yatırmalarına izin veriyor. Kripto, menkul kıymetler piyasası kadar fazla uzmanlık gerektirmez. İşlem yaparken aracılar elendiğinden, yeni başlayanlar olarak işlem yaparken herkesin büyük bir deneyim kazanmasına izin verir.

Unutulmaması gereken önemli bir faktör, dijital varlık yıllar boyunca yatırımcılara kar vermiş olsa da, doğası gereği oldukça değişken olduğu gerçeğinin unutulmaması gerektiğidir. Mart ayının ortalarında, Bitcoin BTC -% 0,24 piyasası; büyük kripto piyasaları iki gün içinde fiyatının yarısını düşürdüğü için Kara Perşembe olarak adlandırılan duruma tanık oldu. Büyük yatırımcılar kısa vadede işlem yapmaya karar verirler çünkü bu, uzun vadede işlem yaptıklarında elde ettikleri karlara kıyasla kısa vadede onlara büyük karlar verir. Şu anda, Bitcoin% 1,9 volatilite oranına sahip, bu da tüccarların her gün yaklaşık% 1,9 tahakkuk edebilecekleri anlamına geliyor.

Ayrıca Bitcoin haberlerimize göz atmak için tıklayınız.

Dijital varlık / BTC / Bitcoin / Ethereum / ETH / Kripto Paralar / Blockchain / Blokzincir / Coin Market Cap /

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.