Cheap Website Traffic
Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$22,481.54
+0.22
ETH
$1,573.31
+0.29
LTC
$88.55
-1.95
DASH
$62.90
-5.17
XMR
$152.03
+2.43
NXT
$0.00
-5.06
ETC
$19.65
-1.76
DOGE
$0.07
-0.67
ZEC
$38.35
-0.44
BTS
$0.01
-3.56

BioKript: Anahtar Sende Değilse, Kripto Paran Sende Değildir

327

Biokript, dünyanın ilk hibrit, Şeriat uyumlu kripto para birimi ticaret platformudur. İslami Mudarebe kar paylaşımı ilkeleri üzerine kurulmuştur. Karlar, Biokript ve yatırımcılar arasında eşit olarak bölünür. Biokript her ikisini birleştirerek merkezi ve merkezi olmayan özellikler ile güvenilir ve verimli bir çözüm sunacaktır.

Sorun

Kripto para ticaretinin çoğu, merkezi platformlarda gerçekleşir, iş yapmanın ne en güvenli ne de en etkili yoludur. Tamamen merkezi olmayan borsalarla kayma nedeniyle etkisiz, güvensizdir ve

ticaret yapmak pahalıdır. 

Tamamen ademi merkeziyetçi olmaları nedeniyle, herkes bir

bal küpü, hile veya düpedüz dolandırıcılık olabilecek tokenler yüzünden kullanıcılar 2022 yılına kadar tamamen merkezi olmayan ağlarda 2 milyar dolardan fazlasını kaybetmiştir.

Merkezi kripto ticaret platformlarının verimsizliğine yol açan sorunlar, 2017’de geliştirilen Biokript için ilham kaynağı oldu. Hedefi, aracının kaldırıldığı ve kullanıcıların kendi para kaynağıı üzerinde tam kontrole sahip olduğu yer olarak kripto para sektörünün tam göbeğinde yer almasıydı.

Çözüm

Biokript, tüm ticaret gelirlerinin %50’sinin paylaşıldığı bir ekosistem oluşturmuştur.

BKPT belirtecine sahip olan yatırımcıları cüzdanlarındaki BKPT token sayısına bağlı olarak  her ay aylık kar payları alabilir.

Gözetim dışı bir kripto para birimi ticareti yeri olarak Biokript, herhangi bir kullanıcı fonu tutmaz.

Proje, traderların merkezi bir sistemin verimliliği ve basitliği ile işlem yapmalarını sağlar.

Kullanıcılar merkezi olmayan bir platformun emniyet ve güvenliğinin tadını çıkarırken platformdaki nakitleri üzerinde tam kontrole sahiptir. Biokript için birincil hedef pazar,

merkezi platformlar nedeniyle maddi kayıp yaşayan veya merkeziyetçi yapılara karşı çıkan ve dünyanın her yerinden kripto para birimlerine yatırım yapmak isteyen ancak Şeriat uyum sorunları sebebiyle kararsız olan Müslümanlar için oluştururdu.

Ön Satış

Biokript, 7 Mart’tan 10  Mart’a kadar sürecek olan satış öncesi etkinliğini duyurmaktan heyecan duyuyor  Bu özel etkinlik sırasında, katılımcılar resmi halka açık satıştan öncesinde  indirimli bir oranda Biokipt tokenleri satın alma fırsatına sahip olacaklar.

Biokirpt kripto ticaret platfromu blok zinciri teknolojisi gücünden yararlanarak daha merkeziyetsiz ve güvenli bir dünya yaratmak için kendini adamıştır. Geleceğin bir parçası olmak için bu fırsatı kaçırmayın. Satış öncesi etkinliğe katılın ve Biokript tokenlerinizi alın!

Ön Satışa Katılmak için burayı kontrol edebilirsiniz:

BKPT Fuar Lansmanı
Takım
Biokript’in tamamen kendini işine adamış harika ve tutkulu bir ekibi var. Küresel bir topluluğu desteklemek için tasarlanmış bir sistem, çeşitli ve deneyimli takım, hedeflerine ulaşarak büyük bir başarıya imza atıyor. 

Biokript’in CEO’su ve Kurucusu Adnan Alisic:
“Kripto para birimi devrimi, kullanıcıların ademi merkeziyetçilik arzusuyla kendi fonlarını kontrol edebileceği düşüncesi ile başladı, ancak bugün kripto para ticaretinin çoğu merkezi platformlarda yapılıyor ve bu iş yapmanın en güvenli veya verimli yolu değildir.’’ dedi

Bizi daha yakından tanımak için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı kontrol edebilirsiniz. Telegram üzerinde 6 bin kişiden fazla katılımcısı olan harika bir topluluğumuz var. Ayrıca web sitemizde yer alan Whitepaper’dan Biokript ile iligli daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. 

Sosyal Bağlatılar
Web site:  https://www.biokript.com/
Telegram: https://t.me/biokript
Twitter:     https://twitter.com/biokript

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.