Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$26,921.38
-2.46
ETH
$707.97
+8.74
LTC
$128.38
-5.96
DASH
$105.71
-2.42
XMR
$161.88
-1.22
NXT
$0.01
-2.44
ETC
$5.84
-0.51
DOGE
$0.00
-0.78
ZEC
$67.40
-0.28
BTS
$0.02
-3.76

Bitcoin (BTC) 2021’de Altın (GOLD) Pazarından Pay Alabilir Mi ?

1

Bitcoin’in fiyatındaki katlanarak artışla desteklenen kripto pazarı, bu hafta tahminlerinden daha iyi performans gösteriyor. Ancak düzenleme cephesinde, endüstri mücadele edecek çok şey buldu.

Aylar geçtikçe sektörün olgunlaşması ve kurumların nihayet piyasayı tanıması, kabul etmesi ve benimsemesi ile birlikte, düzenleyiciler, özellikle de Amerika Birleşik Devletleri’dekiler, henüz gelişmekte olan sektör üzerindeki kontrollerini genişletmek için ateş ediyorlar.

FinCEN’in , merkezi bir borsadan kişisel bir cüzdana fon transferleri için daha katı KYC süreçlerini zorunlu kılacak olan yakın zamanda önerilen kuralları, aynı şeyi yapma çabasıdır. Anlaşılır bir şekilde, bu öneriler topluluktaki pek çok kişiden şiddetli bir yanıt aldı, özellikle de stabilcoin piyasasını düzenlemeye yönelik düzenleyici çabaların arkasından geldiklerinden beri.

Bununla birlikte, çoğu kişi bu önerilerin giden bir yönetimin son çare çabaları olduğuna inanırken, göründüğünden daha fazlası olabilir. Bu, Galaxy Digital’den Mike Novogratz’ın yakın tarihli bir röportaj sırasında yaptığı görüştü . Yönetime göre,

“… .Onlar (önerilen düzenlemeler) aslında Bitcoin ve Ethereum’un peşinden gitmek için tasarlanmamıştır. İçlerinde trafik olan şirketler için tasarlanmıştır. Ve bunlar çoğunlukla perakende satış şirketleri. “

Bunun birlikte ilginç bir bakış açısı, özellikle de birçok kişi “ABD Hükümeti kripto para birimlerinin peşinden gidiyor” kervanına atlamak için hızlı davrandığı için.

Bununla birlikte, özellikle Mnuchin ve Trump liderliğindeki giden yönetim uzun süredir Bitcoin karşıtı olduğu için, karşı taraf için burada yapılması gereken iyi bir argüman var. FinCEN tarafından önerilen yukarıda belirtilen kurallar, aynı şeyin mükemmel bir örneğidir, çünkü Novogratz’ın hızlıca işaret ettiği gibi, tekliflerin tam olarak 60 günlük bir yorum süresi olmamıştır, bu genellikle normdur. Dahası, Trump ve Mnuchin çıkarken, yeni bir Başkan ve yeni bir Hazine Bakanı tarafından yönetilen yeni bir yönetim farklı hissedebilir.

Novogratz, yeni yönetim devraldığında “açık fikirli” düzenleyicilerin devreye girmesini ümit ederek, bu tür kuralların yalnızca yeniliği bastırdığını, aynı zamanda ülkelere belirgin bir avantaj sağlarken işletmeleri denizden uzaklaştırma potansiyeline sahip olduğunu iddia etti Çin gibi.

Galaxy Digital yöneticisi ayrıca Bitcoin’in boğa piyasasının doğası hakkında yorum yaptı ve Amerikan düzenleyicilerinin yarattığı engeller karşısında performansını övdü. Ona göre, MassMutual’ın Bitcoin’e 100 milyon dolarlık yatırım yapması “dev bir haberdi” ve kurumsal müşteriler tarafından Bitcoin’in benimsenmesinin yavaşlamadığının kanıtıydı.

“Bitcoin şu anda altının yüzde üçü. Sanırım altının yüzde onu kolayca olabilir, yani 60-65.000 dolar. Bunun zor olduğunu sanmıyorum. Pazara daha fazla katılımcının geldiğini görüyorum. “

Bununla birlikte, Novogratz’ın röportajından bu yana, dünyanın en büyük kripto para biriminin grafiklerde daha fazla direnç seviyesini aştığı unutulmamalıdır

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.