Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$41,974.70
+0.19
ETH
$3,204.30
-0.08
LTC
$134.55
+1.03
DASH
$140.02
+9.52
XMR
$192.86
-3.26
NXT
$0.01
+0.19
ETC
$30.46
+0.11
DOGE
$0.16
+1.49
ZEC
$147.25
+5.07
BTS
$0.03
+0.11

Cudos, kazanç elde etmek için dinamik NFT’de Cornucopia oynamak için bir oyun platformuyla ortak oldu

3.058

Merkezi olmayan bulut bilişim sağlayıcısı Cudos , bir blok zinciri süper oyunu olan Cornucopias ile , Cudos ağı üzerinden değiştirilemez dinamik jetonlar (NFT) oluşturmanın yeni bir yolunu oluşturarak Cardano’nun altyapısını genişletmek için ortaklık kuruyor .

Cornucopia

Statik NFT’lerin aksine, dinamik NFT’lerle kaydedilen özellikler ve veriler, harici girdiler nedeniyle sürekli olarak değişebilir ve böylece kullanışlılıklarını endüstriyel koleksiyonların çok ötesine taşıyabilir.

Cornucopia’nın oyunu “The Island”da Metaverse, geliştiricilerin ve oyuncuların Have oyun içeriğinin oyun dışında serbest dolaşımını sağlamak için oyun içinde veya bir üçüncü taraf pazar yerinde kendi NFT’leri.

Ortaklığın bir parçası olarak, Cudos gelecekte Cornucopias’ta oyun çalıştırmak için ölçeklenebilir bilgi işlem gücü sağlayacak. Cornucopias gibi keyifle kazanılan platformların gelişmesiyle, bu metaver’ları çalıştırmak ve NFT’leri yüksek kaliteli grafiklerle işlemek için muazzam miktarda dijital altyapı gerekiyor. Ek olarak, bu metavericiler dağıtılmış, düşük gecikmeli bir ağ gerektirir; Cudos’un merkezi olmayan bulut ağımızla doldurabileceği bir boşluk, ”dedi Cudos Kurucusu ve CEO’su Matt Hawkins.

Nijerya’da 20 milyondan fazla aktif oyuncu var ve Batı Afrika ülkesinde uygulama tabanlı mobil oyun pazarının yaklaşık 126 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

“Oyunlarda (ve diğer uygulamalarda) NFT potansiyeli çok büyük, ancak teknoloji hala emekleme aşamasında ve NFT süper-inverse’si Cornucopias’ın kim olmasını sağlayacak küresel bir blok zinciri standardı oluşturmak için geliştirilmesi gereken sınırlamalar var. almak. Bu proje sadece oyunumuzu planlandığı gibi ölçeklendirmemize izin vermeyecek, aynı zamanda diğer blok zincirlerinin araştırma ve inovasyonlarımızdan faydalanmasına da izin verecek. “

Cornucopias CEO’su Rob Greig söyledi.

Rob sözlerine şöyle devam etti: “Cornucopias’ın deneyimli ağ ekibi tarafından geliştirilen Metaverse modeli ve altyapısı bize hiç düşünmediğimiz şekillerde gelişme fırsatı veriyor. Cudos ile ortaklığımız sayesinde, dünyanın her yerinden ölçeklenebilirlik, esneklik ve oyuncu katılımı hedeflerimize ulaşmak için iyi bir konumdayız.

Cornucopias platformundaki oyuncular, masaüstü platformunda dağıtılmış düğümler üzerinden dağıtılan oyun sunucularını kullanarak tüm cihazlarda kesintisiz video oyun deneyimlerini bir arada yaşayabilirler. Cornucopias dağıtıldıktan sonra, şu anda yalnızca Amazon AWS veya Microsoft Azure gibi merkezi bulut hizmetlerinde görülen benzeri görülmemiş ölçeklenebilirlik sağlanacaktır.

Ayrıca, eğitim sürecini değerlendirerek öğrencileri ödüllendiren bir Para Kazanma Öğrenme Platformu (L2E) oluşturuyoruz - bu da dağıtılmış coğrafi depolama konusunda çok yardımcı oluyor ”dedi Rob Greig.

Stratejik ortaklık ilişkileri

Cudos ve Cornucopias arasındaki stratejik ortaklık, Tingo’nun Cornucopias’ın The Island Engage in-To-Get (P2E) mini oyunlarını Nijerya’da 10 milyondan fazla el cihazında dağıtma potansiyeline sahip vizyonuyla uyumludur. Nijerya’nın kırsal kesimlerindeki kullanıcılar, P2E çiftçilik eğitici oyunları aracılığıyla çiftçilik uygulamaları hakkında eğitilebilir; bu, Cudos’un Tingo’nun müşteri tabanı için ek bir gelir kaynağı yaratmasının başka bir yolu. Çiftlik oyunlarına ek olarak Cornucopias, oyuncuların birincil Cornucopias oyun hesaplarından yararlanacak ve Tingo müşterileri için ek P2E ödülleri sağlayacak başka oyunlar geliştirecek.

Cudos’un Cornucopias ile ortaklığı, 10 milyondan fazla Nijeryalı’nın akıllı telefonlarında para kazanma uygulamalarını çalıştırmasını sağlayarak yoksullukla mücadele etmek için Tingo ile olan mevcut ortaklıklarına dayanıyor. Cudo’nun vizyonu, kırsal Nijerya’daki kullanıcılara akıllı telefonlarda yedek bilgi işlem gücünü kullanarak pasif gelir elde etme fırsatı vererek bütünsel bir dijital ekosistem oluşturmaktır. Cudos jetonları bu ekosistemde bir ödeme aracı olarak kullanılabilir.

Ads

Ve Amazon, eBay, Walmart ve Etsy’de Shopping.io ile yapılan ortaklık sayesinde sahipler tokenlerini 11 küresel pazarda ödeme yapmak için kullanabildiklerinden cudo’ların faydaları daha da ileri gidiyor. Diğer stratejik ortaklıklar arasında, Glitter Finance’in zincirler arası hizmetleri aracılığıyla Algorand ile Cudos ağ entegrasyonu yer alıyor. Algorand Bridge’in 2022’nin ilk çeyreğinde entegrasyonunu, önümüzdeki yıl Cudos’un Polygon, Solana ve Terra ağları ile bağlantısı takip edecek.

Ocak 2022’de ana ağ

Artemis Girişimi test ağı üçüncü kademesi Armstrong’a ulaştığından, geçtiğimiz birkaç ay Cudos topluluğu için hareketli geçti. ERC-20 belirteçlerini yerel Cudos belirteçlerine geçirmek için bir pilot aşama olan Collins’in son aşamasının Ocak ayı ortasına kadar tamamlanması bekleniyor.

Test ağı, Cudos ağının Ocak 2022’de ana ağa taşınmasıyla sona erecek ve ağa bir dizi merkezi olmayan uygulama, NFT, çevrimiçi oyun ve video işleme hizmetini barındırma ve geliştirme olanağı sunacak.

Katılın

Cudos’un test ağını destekleyerek güzel ödüller kazanmak ister misiniz?

Evet ise, onun katılmak  uyumsuzluk anlamına  ve talimatları uygulayın  burada .

Jeton sahipleri için

Cudos jetonlarınızı zaten  satın aldıysanız, bunları Cudos platformunda stake ederek en iyi şekilde yararlanın  .

Cudos Hakkında

Cudos Ağı, ölçekte yüksek performanslı bilgi işlem için merkezi olmayan, izinsiz erişim sağlamak için tasarlanmış bir katman bir blok zinciri ve ikinci katman bir hesaplama ve oracle ağıdır. Bilgi işlem kaynaklarının yüz binlerce düğüme ölçeklenmesini sağlar. Cudos, Ethereum, Algorand, Polkadot ve Cosmos’a köprülendikten sonra, tüm köprülü blok zincirlerinde ölçeklenebilir hesaplama ve ikinci katman oracle’ları etkinleştirecek.

Daha fazla bilgi edin:

web sitesi  | Twitter| Telegram| YouTube  | Discord| Medium| Dijital ses dosyası

Cornucopias Hakkında

Cornucopias’ın “The Island”ı, oyuncuların ödüllendirilebileceği ve/veya ödüllendirilebileceği devasa bir Oynamak için Oyna (P2E), Kazanmak İçin Yap (B2E) ve Kazanmayı Öğren (L2E) blok zinciri tabanlı bir oyundur. Tümü eğlenceli ve güvenli bir metaverse’de oyun oynayarak gerçek dünya değerine sahip arazi, mülk ve diğer NFT tabanlı varlıklara sahip olun.

“The Island”, oyun oynamayı gerçek dünya ticaretiyle birleştirir ve geleneksel ve e-ticaret şirketlerine gerçek dünyadaki markalarını, ürünlerini ve hizmetlerini, daha önce hiç erişemedikleri, ulaşılması zor bir hedef kitleye satma ve tanıtma fırsatları sunar. .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.