Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$40,149.23
+5.9
ETH
$1,668.00
+0.26
LTC
$159.76
+4.19
DASH
$116.63
-2.4
XMR
$156.02
+2.88
NXT
$0.02
-2.25
ETC
$8.55
+4.46
DOGE
$0.05
+8.17
ZEC
$96.70
+3.38
BTS
$0.04
-4.76

DYP.Finance Kullanıcıları 3,8 Milyon Dolardan Fazla Ethereum (ETH) Ödülü Kazanıyor

330

DeFi Verim Protokolü, kilitli toplam değeri 63 milyon doları aştı.

DeFi Verim Protokolü, kilitli toplam değerde (TVL) 63 milyon doları aştı. Kullanıcıları şimdi 3,8 milyon doların üzerinde Ethereum (ETH) ödülü kazandı.   

CoinGecko verilerine göre, DYP yardımcı jetonu 25 Ocak 2020’de 4.99 dolara yükseldikten sonra şu anda 4.52 dolardan işlem görüyor . Şu anda Uniswap, Bithumb ve Hotbit’te mevcuttur.    

DYP.Finance’in yönetişim dApp ve stake etme girişimi   

Aralık sonunda, DeFi Getiri Protokolü, topluluğun tüm teklifler üzerinde çalışmasını mümkün kılmak için dApp yönetimini uygulamaya koydu.

Manipülasyon önleme özelliği, balinaların ağı ele geçirmesini önleyerek bireysel yatırımcılar için eşit bir oyun alanı yaratmayı amaçlıyordu. Tüm ödüller otomatik olarak Ethereum’a (ETH) dönüştürülerek yüksek düzeyde şeffaflık sağlanır.  

Uniswap LP tokenleri ile DeFi Getiri Protokolüne likidite sağlayarak, kullanıcıları ETH’de stake ödülleri kazanabilirler. Dağıtılmayan tüm ödüller, yedi günlük bir sürenin ardından topluluk oylamasına göre dağıtılır. Yüzde 2,5’in üzerinde dalgalı bir hareket olması durumunda, piyasayı etkilemeyecek herhangi bir miktar ödül Ether ile değiştirilecektir. 

Şu anda dört stake havuzu bulunmaktadır (DYP-WBTC, DYP-USDC, DYP-ETH, DYP-USDT). Stake etme seçenekleri bir havuzdan diğerine farklılık gösteriyor ve yıllık yüzde oranı yüzde 248.66 ile yüzde 692.64 arasında değişiyor. En yüksek APY’ye sahip havuz, 90 günlük en yüksek minimum kilit süresine sahiptir. Herhangi bir ek ücret ödemeden kişinin ödüllerine yeniden yatırım yapmak mümkündür. 

Ayrıca yüzde 35’e varan bir APR’ye sahip dört adet çiftçilik havuzu da bulunmaktadır. Kilitlenme süresi 30 gün ile 120 gün arasında değişir.   

Protokolün yeni sevk sistemi, DYP tokenlerini stake etmek için getirdiğiniz yeni insanların ödüllerinin yüzde beşini almanıza da izin veriyor.

2021 için daha fazla plan 

Ethereum madenciliği  

2021’in ilk çeyreğinde, DYP.Finance’in arkasındaki ekip, Ethereum madenciliği için sıfır ücretli bir havuz da sunmayı planlıyor. 

Ads

Madenciler, akıllı DYP akıllı sözleşmesiyle etkileşime girerek her ay yüzde 10 bonus alabilecekler.  

Havuz, 250 GH / sn’lik hashrate ulaşılana kadar başlatılmayacaktır.  

DYP Vault Kazanır

Bunun da ötesinde, DYP Earn Vault’un arkasındaki ekip Ethereum (ETH), Wrapped Bitcoin (wBTC) ve serval stablecoin’leri destekleyecek. Maksimum kilitlenme süresi 120 gündür.

Kasanın kârındaki aslan payı (yüzde 75) otomatik olarak likidite sağlayıcılarına dağıtılacak. Kalan ödüller, DYP tokenine daha fazla likidite enjekte etmek için kullanılacaktır.    

DYP araçları 

Çok sayıda merkezi olmayan borsadan ve Etherscan’dan gelen verileri analiz etmek için bir DYP araçları paketi de ilk çeyrekte tanıtılacak. Bu, yeni başlayan yatırımcıların hızla büyüyen ademi merkeziyetçi finans sahnesinde gezinmelerine yardımcı olacaktır.

DYP araçları, Uniswap’te listelenen projelere, belirtecin likiditesi, güvenliği ve ekibi tarafından görüntülenen şeffaflık derecesi gibi ölçütlere dayalı olarak merkezi olmayan bir şekilde bir güven puanı atayacaktır.  

DeFi Verim Protokolü, tüm akıllı sözleşmelerinin başka bir YAM’ye izin vermemek için denetlenmesini sağlar. Finans benzeri bir felaket olur.  

Diğer girişimler 

İkinci çeyrek için yol haritası ayrıca başka bir Ethereum madencilik havuzunun lansmanını ve likidite sağlayıcıları için yerleşik sigortanın sunumunu da içeriyor.  

Merkezi olmayan finans (DeFi) patlaması

Çeşitli merkezi olmayan finans protokollerinde kilitlenen toplam değer, şu anda 28 milyar doları gölgede bırakarak tüm endüstri için önemli bir kilometre taşını işaret ediyor.

Maker.DAO, 5 milyar doların üzerinde kilitli değere sahip en büyük protokoldür. Bunu Aave ve Compound izliyor.

CoinGecko verileri, birden fazla DeFi tokeninin (UNI, AAVE) şu anda ilk 20 kripto para biriminde olduğunu gösteriyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.