Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$37,141.21
+2.69
ETH
$1,261.53
+8.28
LTC
$148.13
+5.6
DASH
$128.30
+3.93
XMR
$159.71
+2.29
NXT
$0.01
+6
ETC
$8.00
+6.28
DOGE
$0.01
+0.94
ZEC
$109.09
+4.83
BTS
$0.03
+3.89

Kurucular, IOTA’nın Chrysalis ile ‘daha hızlı bir proje’ inşa ettiğini iddia ediyor

259

IOTA’nın kurucuları ile yakın zamanda gerçekleşen bir AMA sırasında Dominik Schiener ve David Sonstebo, topluluk ve IOTA’nın Chrysalis aşama 2’nin lansmanının ardından ilerlemesiyle ilgili daha büyük kripto alanı için bazı görüşler paylaştı.

IOTA protokolünün geliştirilmesindeki önemli bir adım , 2021’de ana ağda IOTA’nın ölçeklenebilir dağıtılmış defteri olan Coordicide’in kullanıma sunulmasıdır. Sonstebo’ya göre,

“Ekip bunun olacağından emin ve bu olmazsa bunun büyük bir başarısızlık olduğunu düşünürdüm.”

Odağı Chrysalis’e çeviren Dominik Schiener, mühendislik açısından bakıldığında ana odaklarının bu olduğunu belirtti. Ayrıca, Chrysalis’in Coordicide’dan tasarlanmış bir yol haritası olduğunun altını çizdi, bu yüzden Coordicide’deki bileşenlerin çoğu, başlatıldığında zaten IOTA ana ağında olacak.

Resmi teşvik edilmiş testnet Q1’de kullanıma sunulacak ve ardından, Coordicide’ın mümkün olan en kısa sürede gerçekleşmesini sağlamak için anahtar bileşenlerin paralel testi ve doğrulaması yapılacak.

Schiener’e göre, IOTA’nın hedeflerinin kısa ve öz bir özeti, izinsiz, bedelsiz ve üretime hazır dünyanın ilk dağıtılmış defteri oluşturmaktır.

 “IOTA, bir protokolden dijital altyapı katmanına doğru gelişiyor.”

Ads

Söz konusu AMA sırasında, bazı kullanıcılar PayPal duyurusunu takiben desteklenen coinlerin genel nüfusa daha fazla maruz kalacağına dikkat çekti. IOTA bunu nasıl başaracak, bazıları kuruculara sordu.

Schiener ve Sonstebo, Chrysalis’i vurgulayarak, bunun IOTA’daki winternet tek seferlik imzalar ve UTXO’lara sahip olmama gibi en büyük sorunlu noktaları ortadan kaldırdığını savunarak yanıt verdiler - borsaların IOTA’yı entegre etmede sahip olduğu bir sorun.

Artık bu sorunlu noktalar ele alındığına göre, ekip IOTA’yı entegre etmek için aktif olarak borsalarla görüşüyor. Ancak Dominik Schiener’in söylediği gibi, hepsi bu kadar değil,

“Ayrıca Paxos, PayPal vb. İle kesinlikle entegrasyon konusunda onlarla bazı tartışmalar yapacağımızı düşünüyorum.”

Kurucuları aynı zamanda farklı olarak, IOTA üstünde bina birden fazla proje görünce olan onlar üzerinde çalışmaya 2022-2023 yılına kadar zaman var ve doğru almak belirterek, Kırma işleminde güçlüklerin ele ETH bunun nedeni uzaklaşma projeleri görür, bir ‘yap ya da öl anı.’

IOTA, şu anda 1000 TPS’de işlem hızı açısından daha iyi bir konumda. Sonstebo’ya göre, bu aşamada kesin bir rakam belirtmekten kaçınmasına rağmen, hız kesinlikle Chrysalis ile artacak.

Chrysalis test ağının önümüzdeki 2-3 hafta içinde piyasaya sürüleceği bildiriliyor. İkili, IOTA’yı diğer protokollerden ayıran şeyin şu olduğunu belirterek sonuca vardı:

“Sadece daha hızlı bir at yapmıyoruz.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.