Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$33,163.08
+6.7
ETH
$1,857.27
+5.04
LTC
$128.32
+5.09
DASH
$123.70
+4.24
XMR
$199.23
+3.88
NXT
$0.01
-0.58
ETC
$40.59
+4.62
DOGE
$0.25
+1.86
ZEC
$102.03
+2.16
BTS
$0.04
+1.24

Marvel, resmi NFT’lerin 2022 yılına kadar VeVe pazarında satışa sunulacağını açıkladı

1.158

Marvel’in daha iyi bilinen karakterlerinden bazıları Wolverine, Spiderman, Iron Man ve Captain America’dır.

VeVe sanal pazarı, yakında Marvel’in resmi paraya çevrilemez jetonlarına ve dijital çizgi romanlarına sahip olacak.

Perşembe günü yapılan bir duyuruda Marvel Entertainment  , bu yılın ilerleyen saatlerinden itibaren VeVe pazaryeri uygulamasında ödenemez belirteçler veya NFT’ler ve dijital koleksiyonlar yayınlamak için Orbis Blockchain Technologies ile ortaklık kurduğunu söyledi . Eğlence şirketine göre, NFT’ler, Marvel hayranlarının takas edebileceği ve sanal showroomlarda sergileyebileceği dijital koleksiyonları ve çizgi romanları içerecek.

“NFT’ler aracılığıyla hayranların daha önce yapamayacakları bir şekilde gerçekten toplayabilecekleri, paylaşabilecekleri ve eğlenebilecekleri kişisel ve etkileşimli dijital koleksiyonlardan başlayarak Marvel fandomunun ne olabileceğinin sınırlarını genişletmeyi umuyoruz” dedi. Marvel’in iş geliştirme ve stratejiden sorumlu başkan yardımcısı Daniel Fink.

Ads

Tüm Marvel dijital koleksiyonları blok zincirinde basılacak ve kullanıcıların uygulama içi belirteç Gems (GEM) ile VeVe’nin ikincil pazarında başkalarına alıp satabilecekleri. VeVe uygulaması jetonlar için kredi kartı ödemelerini kabul eder ve halihazırda DC Comics, Star Trek ve diğer franchise karakterlerinden oluşan dijital koleksiyonlar sunar. Marvel’in daha iyi bilinen karakterlerinden bazıları Wolverine, Spiderman, Iron Man ve Captain America’dır.

Marvel, büyük ölçüde kripto alanıyla doğrudan ilgilenmemiş olsa da, bireysel sanatçılar hala bilinen karakterleri içeren çalışmalarını sunabilirler. Şubat ayında, Adam Kubert’in Örümcek Adam çizimini içeren bir NFT , kullanıcıların nadir sanat eserleri yaratmasına ve açık artırmaya çıkmasına izin veren bir platform olan Portion.io’da 25.000 dolardan fazla satıldı.

Ek olarak, kripto alanının dijital varlıkları ve yönleri, Marvel Sinematik Evrenine girmenin yolunu buldu. Disney+’da bulunan The Falcon and the Winter Soldier serisinin üçüncü bölümü, 59 milyon dolarlık Bitcoin ( BTC ) ödülüne atıfta bulundu .

VeVe pazarı, Aralık 2020’den bu yana 580.000’den fazla NFT sattığını bildirdi. Cointelegraph Mayıs ayında, bu alandaki NFT ticaret hacminin Ekim ayına kadar 470 milyon dolarlık bir endüstri piyasa değeri ile 175 milyon dolara ulaşabileceğini bildirdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.