Cheap Website Traffic
Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$23,742.43
+1.62
ETH
$1,652.44
+1.62
LTC
$97.75
+3.68
DASH
$73.05
+1.32
XMR
$150.76
+0.75
NXT
$0.00
+1.62
ETC
$21.29
+0.8
DOGE
$0.08
+0.59
ZEC
$44.42
+0.95
BTS
$0.01
+1.21

PayPal, zincir üstü risk optimize edici Chaos Labs için 20 milyon $’lık tohum finansmanına eş liderlik ediyor

1.252

Chaos Labs, otomatik bir risk yönetimi platformuyla kripto protokollerini harici istismarlara ve risklere karşı korur.

Ödemeler devi PayPal ve yatırım yönetimi şirketi Galaxy, blok zincirlerini ve protokolleri güvence altına almak için New York merkezli bir bulut platformu olan Chaos Labs için 20 milyon dolarlık başlangıç ​​fonu toplamak üzere el ele verdi.

Chaos Labs, otomatikleştirilmiş bir risk yönetimi platformuyla kripto protokollerini harici istismarlara ve risklere karşı korur. Platform bunu, protokollerin ekonomik güvenlik açıklarına ve piyasa manipülasyonu olaylarına karşı güvenli hale gelmesine yardımcı olan ajan ve senaryo tabanlı simülasyonlar sunarak yapar.

Tohum finansmanı, Chaos Labs’ın zincir üstü risk optimizasyonunu daha fazla otomatikleştirmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. 

Finansman turuna 23 kuruluş ve altı melek yatırımcı katıldı. 
Lot arasında öne çıkan isimler arasında Coinbase Ventures, Polygon, Avalanche, OpenSea UniSwap ve Balaji Srinivasan yer alıyor.

Chaos Labs’ın kurucusu ve CEO’su Omer Goldberg’e göre, merkezi olmayan finans (DeFi) ekosistemlerini karşılamak için finansal risk yönetiminin yükseltilmesi gerekiyor. Ekledi:

“Her DeFi protokolünün, ekonomik sistemlerinin bilgisayar korsanlarına ve beklenmedik oynaklığa karşı güvenli olduğunu doğrulamak ve onaylamak için düzenli olarak sağlam risk testleri yapması gerektiğine inanıyoruz.”

Resmi web sitesi, Chaos Labs’ın risk paketinin, optimize edilmiş risk ve sermaye verimliliği, kolaylaştırılmış risk değerlendirmeleri ve kolaylaştırılmış risk değerlendirmeleri yoluyla DeFi protokollerinin korunmasına yardımcı olabileceğini belirtiyor.

PayPal’ın kripto ekosistemine olan ilgisi, şirketin finansal yükümlülüklerinin önemli bir bölümünü müşterilerine sunduğu kripto para birimlerinde tuttuğunun ortaya çıkmasıyla vurgulandı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.