Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$32,590.38
-2.46
ETH
$1,977.08
-5.73
LTC
$131.43
-3.81
DASH
$123.56
-5.76
XMR
$205.72
-1.43
NXT
$0.01
+2.82
ETC
$45.74
-4.79
DOGE
$0.20
-4.93
ZEC
$105.25
-3.71
BTS
$0.04
-1.71

Realio ve Valentus Capital, Algorand’da ortaklaşa 20 milyon dolarlık LMX jetonları yayınladı

1.029

Valentus Digital ile ortak bir girişim olan Realio’nun LMX ihracı, sürdürülebilir, enerji açısından verimli ve yüksek kârlı bitcoin madenciliği ile ilgilenen yatırımcılara dijitalleştirilmiş, DeFi’ye hazır varlıklar sunuyor.

Kurumsal düzeyde dijital varlıklara yönelik teknoloji ekosistemi Realio , Algorand ağında 20 milyon dolar değerinde LMX jetonu ihraç edildiğini duyurdu . LMX belirteci, sürdürülebilir güç kaynakları kullanan erken aşama, sıvı soğutmalı, yeni nesil bitcoin madencilerine yatırım yapmaya odaklanan özel amaçlı bir fon olan Liquid Mining Fund’da (Realio tarafından yayınlanan ve yönetilen) sayısallaştırılmış öz sermayeyi temsil eder. LMX, bitcoin’e (BTC) fırsatçı erişim arayan yatırımcılara, tokenize edilmiş, likit bir formda döngüsel oynaklığa karşı korunmaya devam ederken aynı asimetrik yukarı potansiyeli sağlayan alternatif, yapılandırılmış bir yatırım aracı sağlar.  

Piyasaya çıkan diğer tokenize hash oranı ürünlerine (Blockstream’in BMN jetonu ve Poolin’in hash oranı jetonu gibi) benzer şekilde, LMX çok daha geniş bir yatırımcı yelpazesinin, genellikle giriş için son derece yüksek bir engeli olan bir yatırım alanı olan bitcoin madenciliğine erişmesini kolaylaştırır. Bununla birlikte, tokenleştirilmiş hash oranından farklı olarak, LMX varlıkları, bir dizi ve sınırlı miktarda hash oranına kilitlenmek yerine, fon varlıklarının genel madencilik operasyonları ile ölçeklenecektir.

Likit Madencilik Fonu, her bir SPV’nin geleneksel hisse senedi varlıklarını LMX aracılığıyla dijital menkul kıymetlere dönüştürme hakkı ile birleştiği çok sayıda özel amaçlı araçtan (SPV’ler) oluşur. 4 Temmuz 2021 (ilk kapanışın 1. yıl dönümü) itibariyle, Liquid Mining Fund I’deki (Fon 1) yatırımcıların %100’ü, yaklaşık 20 milyon dolarlık değeri temsil eden LMX’e dönüştürme opsiyonunu kullandı . Fon 2’deki ( Nisan 2021’de kapanan ) 8 milyon dolarlık başka bir LMX dönüştürme seçeneği de artık mevcut olacak.

Realio’nun CEO’su ve kurucusu Derek Boirun , “Bu yaz bir ATS aracılığıyla perakende erişimi sağlaması gereken önemli bir kilometre taşı olan Fund 1 ile %100 dönüşüm oranı görmekten heyecan duyuyoruz ” diyor . “Likit Madencilik Fonu için yatırım tezimiz basit, ölçekleme kapasitesine sahip en düşük maliyetli bitcoin üreticilerini bulun ve erken yatırım yapın. Özellikle Çin’deki son olaylar göz önüne alındığında , Amerika’da bitcoin madenciliği için yatırımcı talebi her zamankinden daha güçlü . Verilen talep, şimdi bir hedef bizim 3 SPV başlatmak için heyecanlandırdıklarını 50M $ - $ 100M “.

Realio, LMX dijital güvenliğinin tZERO ATS’de alışılmış durum tespiti, düzenleyici tutma süreleri ve federal menkul kıymet yasalarına uygunluğa tabi olarak alım satım için kabul edileceğini tahmin ediyor. tZERO ATS, FINRA üyesi bir aracı kurum olan tZERO ATS tarafından işletilen alternatif bir ticaret sistemidir. 

Bitcoin madenciliği, kurumsal yatırımcıların varlık sınıfına önemli ölçüde maruz kalmaları için düşük riskli bir yol olarak ortaya çıkıyor, çünkü büyük sermaye harcamaları gerektiriyor, ancak veri merkezlerine benzer bir risk profilini koruyor. Madencilik, ucuz/fazla elektriği doğrudan bitcoin’e çevirerek, ticari gayrimenkulün nakit akışı tahmin edilebilirliğini bitcoin’in asimetrik ters potansiyeli ile birleştirir.

2020 yılının ilk çeyreğinden bu yana,  Microstrategy, Alliance Bernstein, BlackRock ve Paul Tudor Jones dahil olmak üzere giderek artan sayıda kurumsal yatırımcı, fonlar ve türevler sunarak kripto para birimlerine yatırım yapmaya başladı. Bitcoin’in 2020’nin 3. çeyreğinden 2021’in 2. çeyreğine kadar olan tarihi boğa koşusu ışığında, yatırımcılar önde gelen kripto para birimine alternatif olarak maruz kalmaya devam ederek bitcoin madenciliğini merkezi olmayan ve merkezi pazarlar için kazançlı ve paraya çevrilebilir bir operasyona dönüştürüyor. Ayrıca, operasyonların gelecekteki varlıklar olarak çıkarılan madeni paralar olduğu göz önüne alındığında, bitcoin madenciliği ayı piyasalarına dayanabilir. Operasyonlar, son zamanlarda halka açılarak paraya çevrildi, fonlar trend etrafında ortaya çıktı ve yatırım fırsatları sundu.

Eş-CIO ve yardımcı CIO Soohuck Chun, “Likit Madencilik Fonu ve LMX dönüşümü ile sunduğumuz benzersiz teklif, yapılandırılmış bitcoin yatırım fırsatları arayan yatırımcı topluluğu için doğrudan bitcoin’e yatırım yapmak zorunda kalmadan yeni yollar açacak” diyor. Valentus Capital Management’ın kurucusu.

Ads

Realio, ilk olarak Temmuz 2020’de Likit Madencilik Fonu’nu başlattı ve Fon I, yatırılan sermayenin yüzde 80’ini zaten iade etti. 

Realio hakkında

Realio Technology LTD, dijital varlıkların verilmesi, yatırımı ve yaşam döngüsü yönetimi için uçtan uca, blok zinciri tabanlı bir SaaS platformudur. Realio, kurumsal düzeyde blok zinciri çözümlerini kurumsal kalitede yatırım araçlarıyla birleştirmek için merkezi olmayan (p2p) bir borsaya erişimi gelişmiş bir ihraç/yatırım platformunun özellikleriyle birleştirir. Platform, katı menkul kıymetler düzenlemelerine duyulan ihtiyacı karşılarken, normalde belirli bir kurumsal yatırımcı alt kümesine ayrılmış yatırım ürünlerine benzersiz bir şekilde demokratikleştirilmiş erişime izin verir.

Valentus Digital Hakkında

Valentus Digital, Valentus Capital Management’ın bir iştirakidir. Valentus Digital, gerçek varlıkların dijitalleştirilmesinde yatırım fırsatlarına odaklanır. Valentus Capital Management (“Valentus”), çeviklik, agnostik yatırım ve yenilikçiliğin temel ilkelerine dayanan Valentus Fund Limited Partnerships’in (“Valentus Funds”) Yatırım Yöneticisidir. Tüketici ve kurumsal odaklı kredi sektörlerinde değer odaklı yatırım fırsatlarına odaklanıyoruz. Şirket, Valentus Fonları için riske göre ayarlanmış çekici fırsatları belirlemek için, kredi döngülerinin iniş ve çıkışlarında deneyimli yatırımları disiplinli ve ihtiyatlı sermaye dağıtımıyla birleştirir.

tZERO ATS hakkında

tZERO ATS, LLC, SEC’e kayıtlı bir broker-satıcıdır ve FINRA ve SIPC üyesidir. tZERO ATS hakkında daha fazla bilgi https://brokercheck.finra.org/ adresinde bulunabilir . tZERO ATS’de işlem gören dijital menkul kıymetler, geleneksel sertifikasız menkul kıymetlerdir. Bu tür menkul kıymetlerin mülkiyeti, düzenlenmiş piyasa katılımcılarının geleneksel defterlerine ve kayıtlarına yansıtılır. “Dijital” terimi, ilave şeffaflık yoluyla yatırımcı deneyimini geliştirmeyi amaçlayan bir menkul kıymetin blok zinciri teknolojisi unsurlarını ifade eder.

Algorand Hakkında

Algorand, geleneksel ve merkezi olmayan modellerin kapsayıcı, sorunsuz ve güvenli birleşik bir sistemde birleşmesi olan Finansın Geleceğini (FutureFi) güçlendirecek teknolojiyi geliştiriyor. Turing Ödüllü kriptografi uzmanı Silvio Micali tarafından kurulan Algorand, Defi, finans kurumları ve hükümetlerin FutureFi’ye sorunsuz bir şekilde geçiş yapması için gereken işlem hacmini idare etmek için birlikte çalışabilirlik ve kapasite sunan bir blok zinciri altyapısı geliştirdi. 500’den fazla küresel kuruluş için tercih edilen teknoloji olan Algorand, yeni nesil finansal ürünlerin, protokollerin ve değer alışverişinin basit bir şekilde oluşturulmasını sağlıyor. Daha fazla bilgi için www.algorand.com adresini ziyaret edin . 

KAYNAK Realio Teknoloji LTD

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.