Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$55,730.32
-0.32
ETH
$1,782.38
-1.19
LTC
$200.92
-1.36
DASH
$223.96
+0.65
XMR
$230.56
+3.3
NXT
$0.05
+2.2
ETC
$12.14
-2.71
DOGE
$0.06
-0.3
ZEC
$138.35
-0.39
BTS
$0.07
-4.26

Ripple, SEC’in Savunmasını Vurmasını Önlemek İçin Harekete Geçti

318

Ripple, hakime yazdığı bir mektupta SEC’in temel “adil bildirim” savunmasını vermek için öngörülen hareketinin önüne geçiyor.

Gelen mektupta , Federal Yargıç Analisa Torres’a, Ripple Labs “meritless” olarak nitelendirerek blockchain şirketin kilit “adil bildirimi” savunma grev ABD Sermaye Piyasası Komisyonu beklenen hareket yanıt verdi:   

SEC’in beklenen grev hareketi değersizdir. Olumlu savunmaların vurulması bu Devrede hoş karşılanmıyor ve SEC, savunmanın başarılı olmasına izin verebilecek hiçbir gerçek veya hukuk sorunu olmadığını gösterme yükünü uzaktan karşılayamıyor. 

Mahkemeden, CEO Brad Garlinghouse’un ve kurucu ortağı Chris Larsen’in davayı reddetme ve SEC’in onlara karşı grev önergesi için ortak bir brifing programı belirlememesini istiyor:

Ads

SEC, bu haksız grev önergesini sunmaya devam ederse, Ripple saygıyla bu Mahkemenin varsayılan brifing programını münferit davalıların reddetme hareketleriyle bağlantısız hale getirmesini talep ediyor - çünkü birinin diğeriyle ilgisi yok.

Ancak Ripple’ın avukatlarına göre, ajansın geçmiş yaptırım eylemleri ve açıklamaları XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını gösterdi: 

Piyasa katılımcıları, yasal dil, içtihat hukuku, diğer düzenleyicilerin önceki eylemleri ve yürütme eylemleri ve SEC ve SEC yetkililerinin XRP’nin bir menkul kıymet olmadığına dair kamuya açık beyanlarına dayanarak makul bir şekilde anladılar ve SEC, yıllarca, XRP pazarı gelişti.

Ripple, SEC’in FinCEN ile 2015 anlaşmasının şirketi güvenlik yasalarına uymaktan muaf tutmadığına işaret etmesine rağmen, Finansal Suçları Uygulama Ağı’nın XRP’yi sanal para birimi olarak ilan ettiğini bir kez daha vurguladı.    

Bu adil bildirim eksikliği, Ripple ile FinCEN ve ABD Adalet Bakanlığı arasındaki 2015 tarihli anlaşma ile daha da karmaşık hale geldi - XRP’nin, XRP’nin bir menkul kıymet olmasıyla temelde uyumsuz bir sınıflandırma olan “dönüştürülebilir sanal para birimi” olduğunu ilan etmesi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.