Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$56,495.49
-2.89
ETH
$1,986.35
-5.63
LTC
$219.41
-9.17
DASH
$258.45
-3.58
XMR
$268.81
-0.05
NXT
$0.06
-12.18
ETC
$20.38
+12.91
DOGE
$0.06
-3.92
ZEC
$171.80
-8.55
BTS
$0.11
-10.28

Tron, Ethereum Classic, Zcash Fiyat Analizi: 13 Mart

309

Bitcoin’in çizelgelerdeki yükselişinin altcoin piyasasının geri kalanını teşvik etmesinden birkaç gün sonra , ikincisinin ivmesi baskı zamanında kendini tüketmiş gibi görünüyordu. Tron, Ethereum Classic ve Zcash gibileri, bir süre takdir ettikten sonra bu alts’ın her birinin düzeltmeleri kaydettiği başlıca örneklerdi.

Tron [TRX]

Tron [TRX’in], son 7 gün değeri% 6’sından kaybetme altcoin ardından fiyat listelerinde sürekli yükseliş trendiyle, altüst oldu olmuştur. Basın zamanında, kripto para birimi yerel zirvesine yakın işlem görüyordu ve yakın vadede TRX için daha fazla artma ihtimali vardı. Bununla birlikte, alt’ın son hareketlerinin ticaret hacmi tarafından desteklenmediğini belirtmek gerekir.

Aynı şekilde yeniden canlanma, TRX’in yükselişini sürdürmesi ve yerel zirvesini aşması için anahtar olacaktır.

Kripto para biriminin teknik göstergeleri, son zamanlardaki fiyat düşüşüne rağmen piyasadaki ısrarcı yükselişin altını çizdi. Örneğin,  Parabolik SAR’ın  noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok altındayken,  Chaikin Para Akışı sıfırın üzerinde sabit kalıyordu  .

Popüler altcoin, TRX’in DeFi ekosisteminin Toplam Değer Kilitli açısından 5,7 milyar doları aştığı ortaya çıktıktan sonra son zamanlarda haberlerde yer aldı .

Ethereum Classic [ETC] 

Ads

CoinMarketCap’teki en büyük 60’ıncı kripto para birimi olan Ethereum Classic , son birkaç ayda sıralama listelerinde istikrarlı bir şekilde aşağı düştü ve pozisyonu daha iyi performans gösteren bir dizi altcoin tarafından elden geçirildi. Fiyat cephesinde, ancak, ETC, basın zamanında, 2020’nin çoğunda olduğundan çok daha iyi gidiyordu.

Yine de, son düzeltmeler ETC’yi Şubat ortasındaki yüksekliklerinden bir miktar uzakta bıraktı. Altcoin’in bu seviyelere tekrar dokunabilmesi için, grafiklerde sürekli bir yükseliş trendi gerekli olacak.

Bununla birlikte, göstergelerine göre, özellikle Bollinger Bantları fiyatlara yaklaştığı ve kısa vadede düşük volatilitenin altını çizdiği için, MACD hattı Signal hattı ile iç içe geçti.

Kripto para birimi, Grayscale’in LTC ve BCH alımlarıyla birlikte 80 binin üzerinde ETC satın aldığı ortaya çıktıktan sonra geçen hafta haberlerde yer aldı.

Zcash [ZEC]

Kripto pazarının önde gelen gizlilik paralarından biri olan Zcash , son 7 gün içinde bazı çok tutarsız fiyat hareketlerinin sonundaydı. ZEC, 4 gün içinde yaklaşık% 22 artış gösterirken, basın zamanında bazı düzeltmeler yapılması gerekiyordu. Bununla birlikte, özellikle bu düzeltmeler doğası gereği oldukça küçük olduğu için, düzeltmelerin alt’ın fiyat servetleri üzerinde büyük bir etkiye sahip olması pek olası görünmüyordu.

Bu fikir, kripto’nun teknik göstergeleri tarafından da desteklendi. MACD çizgisi ise listelerde kısa çatışmada aşağıdaki sinyal hattı üzerinden tırmanmaya devam Müthiş Osilatör bazı yeşil sinyaller yanıp sönen.

Monero ve Dash gibi, ZEC de gizlilik merkezli kriptoları kısıtlayan düzenleyiciler ve borsalarla ilişkili belirsizlik nedeniyle son birkaç aydır fiyat hareketinde tereddüt etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.