Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$28,012.13
+4.32
ETH
$727.67
-0.19
LTC
$125.99
-1.43
DASH
$102.16
-0.8
XMR
$161.10
-3.3
NXT
$0.01
-7.69
ETC
$5.68
-0.56
DOGE
$0.00
+0.78
ZEC
$64.06
-1.99
BTS
$0.02
-3.44

Ripple, Tether’i hedef alacak şekilde ayarlandıktan sonra?

243

XRP fiyatı çamurda sürüklenirken, Ripple yüksek alarma geçti ve takım hazırlık üzerinde çalışıyor. SEC’in bu davası sektör genelinde dalgalanmalara yol açtı [amaçlanan] ve insanlar sırada ne olduğunu sorguluyorlar? veya daha doğrusu “kim” olacak?

Bazıları bunun Link, Bitcoin veya hatta Ethereum olabileceğini söylüyor , ancak gerçekçi olursak , bunca zamandır yüzümüze bakıyordu. Bu, tüm ekosistemin bir noktada takıntılı olduğu, ancak o zamandan beri bir dereceye kadar unuttuğu bir şey - Tether.

John M. Griffin tarafından yayınlanan bir araştırma makalesine ve diğer birçok makaleye göre neden merak ediyorsanız, bunların hepsi Tether / USDT’nin talebe dayalı değil, arz odaklı olduğunu kanıtlıyor. Bu, Tether’in 2017’nin tarihi boğa koşusunda Bitcoin fiyatını yükseltmede önemli bir rolü olduğu anlamına geliyor.

Tether , dolaşımdaki 12,4 milyar USDT’nin tamamının bankada USD tarafından desteklendiğine dair önemli bir kanıt sunmadı.

Bu liste uzayıp gidebilir ama bu makalenin konusu değil. Evet, NYAG zaten bir dava yoluyla Tether ile ilgileniyor olsa da, SEC daha fazla suçlama getirebilir.

XRP’nin nasıl tepki verdiğine bakılırsa, benzer bir kullanıcı ve borsaların USDT’den uzaklaştığını görebiliriz. Bu noktada, yardım edemez ama bu göçün nereden akacağını merak ediyoruz.

Cevap basit - Circle’ın USDC’si

Ads

Neden

  • Circle, tether’in yanı sıra en büyük piyasa değerine sahip en düzenlenmiş ve hükümet dostu stabilcoin’dir.
  • Birçok devlet kurumuyla ortaklık kurdu ve birden fazla blok zincirine entegre oldu.
  • Granth Thornton LLP’den desteklerini kanıtlama onayı.
  • USDC’yi kullanacak geleneksel bir finans şirketi olan VISA ile ortak oldu.
  • Geleneksel dünyada stabilcoin’in benimsenmesini sağlamanın yasal yollarını aktif olarak arayın.

Sonuç

Tether’den kopmak zor olsa da, SEC USDT’ye daha fazla ücret getirir ve NYAG ile güçlerini birleştirirse, bu, büyük ABD borsalarından çıkışa neden olacak kadar ipi kolayca incitebilir.

Bundan sonra, perakende satışın USDT’den ve USDC’ye veya diğer stabilcoinlere yavaşça çıkışı olacaktır. Circle’ın USDC’si Aralık 2019-2020 arasında% 520 büyüme kaydetti ve pazar payı% 16’dan% 18’e yükseldi.

Tüm bu potansiyel faktörlere bakıldığında, SEC veya diğer hükümet yetkilileri Tether’in peşinden gitmeye karar verirse, USDC en çok fayda sağlayacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.