Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$31,030.55
-3.37
ETH
$1,008.47
-3.6
LTC
$152.15
-5.31
DASH
$86.87
-5.33
XMR
$132.09
-5.32
NXT
$0.01
+2.94
ETC
$6.86
-1.45
DOGE
$0.01
-4.47
ZEC
$58.35
-3.86
BTS
$0.02
-4.99

Sadece Bitcoin’in Yükseldiği Bir Piyasaya Nasıl Yaklaşmamız Gerekiyor

217

Bu makale en önemli ticaret sorusuna cevap veriyor: “Şimdi bitcoin’e yatırım yapmalı mıyım?” Bitcoin sadece yukarı gidiyor, bir geri çekilme yatırım için bekleyen yeni yatırımcılar için zor olabilir mi? Yatırım yapmak için bir geri çekilme beklemek makul görünse de, özellikle yeni kullanıcılar için pratik değildir.

Peki nasıl yatırım yaparsınız? Açıkçası, bitcoin sürekli olarak ortalama % 4 oranında arttığı için Yeni Yıl arifesinden bu yana bir geri çekilme beklemek işe yaramadı.

Ne tür bir yatırımcı olursanız olun, bitcoin satın almadan önce kontrol etmeniz gereken bazı noktalar şunlardır:

Sorumluluk reddi: Bu, yatırım tavsiyesi değildir. Kripto’ya para yatırmadan önce araştırmanızı yapın.

Bu makale en önemli perakende sorusuna cevap veriyor: “Şimdi bitcoin’e yatırım yapmalı mıyım?” İle Bitcoin sadece yukarı gidiyor, bir geri çekilme yatırım için bekleyen yeni yatırımcılar için zor olabilir. Yatırım yapmak için bir geri çekilme beklemek makul görünse de, özellikle yeni kullanıcılar için pratik değildir.

Peki nasıl yatırım yaparsınız? Açıkçası, bitcoin sürekli olarak ortalama% 4 oranında arttığı için Yeni Yıl arifesinden bu yana bir geri çekilme beklemek işe yaramadı.

Ne tür bir yatırımcı olursanız olun, bitcoin satın almadan önce kontrol etmeniz gereken bazı noktalar şunlardır:

Zincir içi ölçümler, şeffaf yapıları nedeniyle blok zincirinin bir özelliğidir. Kullanıcılar, kullanıcının takma adından ödün vermeden blockchain’de neler olduğunu gözlemleyebilir.

Ads

Zincir içi ölçümler korkutucu görünse de, öyle değil. Zincir üzerindeki verileri işlemek ise yapılması zor bir şey olabilir. Bununla birlikte, şanslıyız ki, veri işleme konusunda endişelenmenize gerek kalmadan bize zincir içi ölçümler veren birden fazla web sitesi var. Tek yapması gereken onları yorumlamak.

Zincir üzerindeki ölçümleri bir kehanet olarak düşünün, ancak yalnızca daha kesin ve güvenilir.

Bitcoin’e yatırım yapmadan önce kontrol edebileceğiniz bazı hızlı zincir içi ölçümler.

Stablecoin akışı: Stablecoinler, Bitcoin, Ethereum, XRP veya Polkadot gibi kripto varlıkları satın almak için kullanılır. Bu nedenle, borsalara büyük miktarda stabilcoin girişi görürsek, yatırımcıların satın almaya istekli olduğu ve piyasaya girdiği için bunu bir yükseliş işareti olarak yorumlayabiliriz.

Döviz rezervleri : Döviz rezervleri düşerse, yatırımcıların fonlarını borsalardan çektiğini varsayabiliriz ve bu yalnızca yatırımcıların varlıklarının kâr elde etmesine izin verdiği ve zirveyi beklediği bir boğa koşusunda olur. Bu nedenle, döviz rezervlerini düşürmek yükselişe geçer.

Döviz akışı: Yatırımcılar stablecoin dışında herhangi bir varlık yatırırsa, bu, yatırımcıların bu varlığı satmak veya belki de başka bir şeyle takas etmek istediği anlamına gelir. Her iki durumda da, bir varlığın satılmasını / dönüştürülmesini içerir ve düşüş eğilimindedir. Aksine, bir borsadan büyük miktarda varlık çıkışı (BTC, ETH gibi) görürsek, bunun ya soğuk depoda saklandığını ya da bir OTC anlaşması olduğunu ve yatırımcıların bunu borsadan çekiyorlar. Boğa koşusu. Dolayısıyla, bu da boğa.

Benzer şekilde, zincir üzerindeki veriler veya diğer blok zinciri / değişim verileri hakkında bilgi sahibi olunursa bunlar gibi daha fazla eğilim bulunabilir. Örneğin, bitcoin fiyatı ile örtüşen fonlama oranı grafiğine bir göz atın.

Buradaki basit bir paket, fonlama oranı düştüğünde, bu düşüşten sonra fiyat yükseldiği için bir satın alma sinyaliydi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.