Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$24,881.24
+5.07
ETH
$627.82
+1.77
LTC
$128.84
+14.62
DASH
$105.33
+6.5
XMR
$160.96
-2.31
NXT
$0.01
-4.17
ETC
$5.71
+0.42
DOGE
$0.00
+0.72
ZEC
$65.62
+4.81
BTS
$0.02
-2.39

Velas (VLX) Yeni Ortaklığın Ardından Çok Yakında Seyahat Rezervasyonlarında Kullanılabilir (Travala)

2

İlk kendi kendini optimize eden blok zincirine güç veren kripto para birimi Velas (VLX), yakında dünyanın en başarılı blockchain tabanlı seyahat rezervasyon platformu Travala’da kullanıma sunulacak.

Son duyuruya göre, Travala, uçuşlar, oteller, evler ve deneyimler de dahil olmak üzere sunduğu çok çeşitli rezervasyon hizmetleri için ödeme olarak VLX jetonlarını kabul etmeye başlayacak.

VLX, Bitcoin, Ethereum ve Travala’nın yerel tokeni AVA dahil olmak üzere platformda kullanılabilecek bir dizi diğer popüler kripto para birimlerine katılacak.


Neden Velas?


Yapay zeka destekli bir blok zinciri platformu olarak Velas , performansı ve güvenliği her zaman en üst düzeye çıkarmak için kendini otomatik olarak güncelleyebilen yüksek verimli bir kripto para birimi ve akıllı sözleşme platformu sunmak üzere tasarlanmıştır.

Sonuç olarak, Velas saniyede çok sayıda işlemi işleyebiliyor ve aynı zamanda hızlı işlem kesinliğini en üst düzeye çıkarıyor ve bu da onu akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamaları (DApp) başlatmak için ideal bir platform haline getiriyor.


Ancak bundan daha fazlası, Velas jetonu esnektir ve neredeyse her türlü kullanım durumuna uygulanabilir - tıpkı Bitcoin gibi. Bu nedenle, Bitcoin eşdeğeri olarak düşünülebilir - ancak çok daha hızlı ve kolay bir şekilde yükseltilebilir, ancak çok daha az benimseme ile.

VLX’in Travala’ya eklenmesiyle birlikte, sahipleri artık büyük ölçüde geliştirilmiş token hizmetinden yararlanıyor ve token’larını en sevdikleri havayollarıyla ve 230’dan fazla ülkede 2,2 milyondan fazla otel ve evde rezervasyon yapmak için kullanabiliyor - buna kıyasla% 40’a varan tasarruf diğer çevrimiçi seyahat acenteleri ile rezervasyon yapmak.

Velas Kurucusu ve CEO’su Alex Alexandrov, yeni ortaklık konusunda iyimser:

“Velas, kripto ile etkileşim ve anlama şeklimizi değiştiriyor ve bu ortaklık, Velas ekosisteminin günlük yaşamın normal bir parçası olduğu bir dünya için nihai hedefimize giden yolda bir adım.”

Travala Yolu

Travala, 2018’de büyük ölçüde başarılı olan ilk madeni para teklifini (ICO) tamamladıktan kısa bir süre sonra çevrimiçi seyahat rezervasyon hizmetini başlattı. O zamandan beri, platform güçlenerek yeni ortaklar, ürünler ve özellikler eklerken mevcut seçenek yelpazesini genişletti kullanıcılara.

Platform, 2019’un sonlarında ve 2020’nin başlarında popülaritesini artırdı, büyük ölçüde en iyi fiyat garantisi ve çok çeşitli kripto para birimleri için desteklenmesi nedeniyle kullanıcıları daha hızlı bir şekilde işe aldı. VLX’in eklenmesiyle, Travala artık seyahat rezervasyon hizmetleri için en popüler kripto para birimlerinin 30’dan fazlasını destekliyor.

“Blok zinciri teknolojisine yaklaşımlarıyla inovasyonun sınırlarını zorlayan Velas ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Travala.com CEO’su Juan Otero, “ Aynı zamanda popüler CoinPayments’ı da kuran yetenekli Alex Alexandrov ve Velas ekibi ile birlikte, hedeflerimiz, yeni işbirlikçi projelerle kripto benimsemeyi daha da ilerletmeye kararlı, “dedi.

- Advertisement -

- Advertisement -

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.