Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$57,281.49
+3.4
ETH
$3,455.77
+2.25
LTC
$340.19
+2.22
DASH
$388.80
+0.73
XMR
$409.55
+2.2
NXT
$0.07
+3.4
ETC
$98.01
+28.17
DOGE
$0.60
-8.3
ZEC
$279.77
+6.27
BTS
$0.13
+4.28

Algorand (ALGO) Defi İmzaları İçin Crome Eklentili Cüzdanını Duyurdu

243

PureStake’in Yeni Açık Kaynak Uzantısı
Algorand Üzerine Oluşturulan DeFi Uygulamalarının Önünü Açıyor

Uzun süredir defi çılgınlığı devam ediyor. Ardı ardına bir çok proje defi adımları atıyor. Ama Algorand defi için farklı bir yolu seçti. Algorand bir defi projesi olmayacak Defi projeleri için altyapı sağlayacak.

Tıpkı Ethereum gibi. Ethereumun yüksek gas ücretleri ve blokların geç onaylanması Algorand’ın Defi sahnesinde kendini göstermesi için bir açık oluşturdu. Bakalım Algorand bu açığı kapatacak mı ?

Bir tarayıcı uzantısı olarak AlgoSigner, geliştiricilere işlem yetenekleri eklemek için güvenli bir yol sağlayarak Algorand üzerinde DeFi uygulamaları oluşturmaları için kapıyı açar. Bu, geliştiricilerin, kullanıcılarının sırlarının güvenliğini tehlikeye atmadan işlemleri başlatmalarını ve Algos’u sorunsuz bir şekilde kabul etmelerini sağlar.

Algorand için lisanslı bir e-para sağlayıcısı olan Monerium gibi bir uygulama için AlgoSigner, bireylerin Chrome tarayıcılarından çıkmadan e-para işlemleri göndermelerine ve imzalamalarına olanak tanıyacaktı.

Algorand Vakfı İcra Kurulu Başkanı Sean Lee, “AlgoSigner’in bugünkü lansmanı Algorand ekosistemi için harika bir haber” dedi. “Algorand Foundation Grants programı aracılığıyla PureStake’i desteklemekten ve büyüyen Algorand geliştirici topluluğunun artık hangi yenilikçi uygulamaları oluşturabileceğini görmek bizi heyecanlandırıyor.”

AlgoSigner’in gelişimi , Hibe Programının bir parçası olarak 2020 Nisan ayında Algorand Vakfı tarafından finanse edildi . Projeler, Vakıftan hibe fonu almak için web sitelerinde başvurabilirler: https://algorand.foundation/grants-program .

Ads

Son kullanıcılar için AlgoSigner, web üzerinde Algorand tabanlı uygulamaları kullanmayı da kolaylaştırır. Algo hesabınızı oluşturun veya içe aktarın, uyumlu bir dApp’i ziyaret edin ve işlemleri onaylayın veya reddedin - tümü tarayıcınızdan.

DApp kullanıcıları AlgoSigner’a şu konularda güvenebilir:

  • Hesap sırlarını güvenli bir şekilde saklayın ve şifreleyin
  • DApps’e anahtarlarına doğrudan erişim vermeden işlemleri yetkilendirin
  • DApp’leri kullanırken işlemleri imzalayın ve onaylayın

PureStake CEO’su Derek Yoo,

“Erişilebilirlik, Algorand ve bir bütün olarak kripto para biriminin yaygın bir şekilde benimsenmesinde kritik önem taşıyor” diyor. 

“AlgoSigner’ı oluşturmak için Algorand Vakfı ile birlikte çalışabildiğimiz için mutluyuz ve Algorand’ın sağladığı hızlı ve ölçeklenebilir işlem yeteneklerinden yararlanmak için ortaya çıkan dApp’leri görmeyi dört gözle bekliyoruz.”

AlgoSigner şu anda hem Algorand TestNet hem de MainNet’i desteklemektedir.

Yapılan açıklamada;

Kullanıcılarımızın gizliliğini ve güvenliğini korumak için, AlgoSigner, Ağustos 2020’de NCC Group tarafından bir güvenlik denetiminden geçmiştir . Herhangi bir bulgu, yayınlanmadan önce ele alınmıştır. Kodu denetledikleri için NCC’nin Şifreleme Hizmetleri grubuna teşekkür ederiz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.