Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$57,469.24
+6.02
ETH
$3,426.20
+2.61
LTC
$356.35
+15.88
DASH
$406.40
+15.29
XMR
$410.35
+4.96
NXT
$0.07
+3.51
ETC
$96.99
+50.89
DOGE
$0.60
+4.55
ZEC
$282.49
+15.9
BTS
$0.13
+13.97

BAT, Tron, Litecoin Fiyat Analizi: 28 Ağustos

315

Haftalarca süren yükseliş hareketinden sonra, daha büyük olan kripto para piyasası, şu anda tünekleri yöneten ayılar ile ezici bir durma noktasına gelmiş gibi görünüyor. 

Ne zaman Bitcoin 12k altına düşmeye ilerlese altcoinlerde sürekli bir düzeltme geliyor. Peki piyasalarda son durum nedir ?

Litecoin [LTC]

Bitcoin’in altınının gümüşü olan Litecoin, Ağustos ortasındaki mini dalgalanmanın arkasında yeni zirvelere ulaşmaya hazır görünüyordu. Ancak, bu kısa süre içinde sürmeyecekti, LTC, Bitcoin’in listelerde kendi amortismanının arkasına düştü.

Aslında, yazı yazılırken, LTC geçtiğimiz 7 gün içinde% 10’un üzerinde bir düşüş gösterdi ve düzeltmeler, kriptoyu yukarıda belirtilen dalgalanmadan hemen önceki işlem seviyelerine geri çekti.

Piyasanın düzeltme dalgasının etkisi, Litecoin’in teknik göstergelerinde belirgindi, çünkü Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının ve ima edilen düşüşün çok üzerinde iken, Göreceli Güç Endeksi , grafiklerde aşırı satım bölgesine doğru düşmeye devam etti.

Topluluktaki çoğu kişi Litecoin’in uzun vadeli başarısı konusunda şüpheci olmaya devam ederken, Charlie Lee böyle hissetmiyor. Aslında Lee, Litecoin Visa Card, Grayscale Litecoin Trust gibi son gelişmelere ve toplam adreslerde, işlemlerde ve hashrate’de üssel artışlara işaret eden Lee, Litecoin’in harika temellere sahip olduğunu iddia etti.

Ads

Tron [TRON]

Litecoin gibi, CoinMarketCap’te yazı yazarken 15. sırada yer alan Tron [TRX], Ağustos ayı ortalarında grafiklerde üstel bir artış kaydetti. Bununla birlikte, LTC gibi, TRX de Bitcoin düştüğünde düştü, çünkü fiyat performansı o zamandan beri güçlü düzeltme dalgalarından kötü bir şekilde etkilendi.

Bununla birlikte, basın zamanında TRX’in hala Temmuz ve Ağustos başı seviyelerinin oldukça üzerinde işlem gördüğü belirtilmelidir. Geçtiğimiz 7 gün içinde, TRX, yukarıda belirtilen düzeltmelerin ardından kripto en yakın yerel zirvesini ihlal etmekten bir şekilde uzaklaşarak grafiklerde% 16’nın üzerinde düşüş gösterdi.

Amortismanın ölçeği, Bollinger Bantları tarafından vurgulanmıştır , çünkü aynı ağzı eşit genişlikte kalmıştır. Bununla birlikte, ilginç bir şekilde, Chaikin Para Akışı grafiklerde 0.10’un üzerinde tutarlı kaldı, bu da kendi başına sermaye girişlerinin bir işareti.

BAT

Brave tarayıcının yerel kripto parası , Basic Attention Token, diğer adıyla BAT Bitcoin’in 12.000 $ işaretini aşamadığı son başarısızlığından sonra listelerde yer alan kriptolar arasındaydı. Bununla birlikte, BAT’ın Ağustos ayındaki hareketleri, BAT’ın değerini% 20’nin üzerinde düşüren düzeltmelerle inanılmaz derecede değişken olmuştur. Burada, yukarıda belirtilen düşüşün BAT’ın grafiklerde% 47’nin üzerinde artmasının arkasından geldiğine dikkat edilmelidir - tümü 7 günden biraz fazla bir süre içinde.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.