Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
ETH
LTC
DASH
XMR
NXT
ETC
DOGE
ZEC
BTS
Tarama Kategorisi

ripple analizi

Neredeyse 500.000 XRP Kurtarıldı

Bu, dolandırıcılığı önlemek için topluluk tarafından başlatılan bir web sitesi olan XRP Forensics tarafından geliştirilen bir uygulama programlama arayüzü (API) sayesinde mümkün oldu.

Ripple (XRP) Kısa Vadeli Fiyat Analizi: 31 Ekim

Bitcoin pazar altcoins güçlü bir korelasyon son birkaç gündür bazı zor direniş ve destek arasında taşındı ve verilen üzere, XRP , üçüncü büyük kripto varlığın değerine sahip bir çekme bir römorkör belirterek edilmiştir.

Ripple (XRP) Fiyat Analizi

Kripto piyasası güçlü bir satın alma duygusu sergilediğinden, yükseliş eğilimi çoğu altcoinin değerlemesine art arda üçüncü bir gün eklendi.XRP, alım satım tablolarında bazı kazançlara dikkat çeken boğaların yanında yer aldı.

XRP, Dogecoin, Chainlink fiyat analizi: 30 Ağustos

XRP, üzerinde olası güvenlik olan önemli bir bölgenin yakınında işlem görüyordu. Bu seviyenin üzerinde kapanmaması, XRP'nin önemli bir düşüş için mağazada olabileceği anlamına gelebilir. Chainlink, onu bir kez daha ATH'ye doğru itebilecek…

Ripple’da (XRP) Düşüş Görünüyor

Kritik desteğin 0.28 $ 'a düşmesinin ardından satıcılar XRP'yi 0.255 $' ın en düşük seviyesine itti. Önemli desteğin yanı sıra, diğer destek seviyeleri kolayca kırılır.