Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$38,621.70
+11.71
ETH
$1,187.41
+11.26
LTC
$148.71
+7.7
DASH
$132.43
+0.98
XMR
$166.58
-8.87
NXT
$0.01
-5.88
ETC
$7.68
+4.98
DOGE
$0.01
+7.42
ZEC
$115.63
+6.85
BTS
$0.03
+2.35

Bitcoin (BTC) Kazanmanın Farklı Yolları

215

Bitcoin (BTC) kazanmanın çok çeşitli yolları vardır. En çok bilinen ticaret ve madencilik gibi, BTC’yi kripto faizi, geri ödeme veya bağlı kuruluş pazarlaması yoluyla almak için başka seçenekler de var.

Kazanmanın birçok yolu var Bitcoin. Pek çok insanın bunları satın alması uygun bir seçenek değildir. Ancak satın alamayanlar için iyi haber, onları kazanmaktır. Çok az sayıda işveren, çalışanlara Bitcoin biçiminde maaş ödüyor. Bu paralar kripto hesabına yatırılabilir ve ona faiz getirilebilir. Onları kazanarak elde edebileceğiniz birçok fayda var. Yatırıma ihtiyaç duyduğunuz yeni bir işletmeye başlamak için ipuçlarını istiyorsanız, aşağıdakileri dahil etmek için Bitcoin kazanmanın birkaç yolu vardır:

Kripto Faiz Biçiminde Bitcoin Kazanın

İnsanlar Bitcoin’leri banka hesaplarında saklayacak ve yatırdıkları miktar üzerinden faiz alacaklar. Kripto faizi, herkes için mevcut olan heyecan verici bir fırsattır. Bu, kripto endüstrisinin popülaritesini artırıyor. Çok az kişi Bitcoin’leri ödünç verecek ve finans sağlayıcıya aktarmaları durumunda faiz oranını her ay Bitcoin şeklinde alacak. Bitcoin’leri cüzdana taşımanız ve bir süre içinde para kazanmanız gerekiyor. Bu, BTC sahiplerinin depolaması ve kazanması için mevcut olan yeni bir yoldur. Bankalar düşük faiz oranları sunmaya başladı, bu nedenle bireyler daha fazla para kazanmanın yollarını arıyor. Bitcoin sahipleri, alternatif finans sağlayıcılarına ilgi gösteriyor. Müşteri, BTC üzerinden maksimum% 6 faiz oranı kazanabilir. 

Bitcoin Biçiminde Çevrimiçi Alışveriş Yaptığınızda Nakit İade Alın

Ads

Ne zaman satın alırsanız alın size geri ödeme olanağı sunan birkaç web sitesi var. Büyük perakendeciler, müşterileri kendilerine tekrar tekrar gelmeye teşvik etmek için bunu sağlayacaktır. İndirimli perakende satış mağazalarını bilmenizi sağlayan birkaç uzantı vardır, böylece indirimi almak için buradan alışveriş yapabilirsiniz. Dürtüsel bir alıcıysanız, cüzdanınıza daha fazla Bitcoin kazanacaksınız. Alışveriş yapabileceğiniz ve geri ödeme teklifi alabileceğiniz birkaç belirli web sitesi var. Mağazaların çoğu size teşvik tutarını sağlayacaktır. Birkaçı size% 9 geri ödeme sunarken, birkaçı da Bitcoin verecek. Günlük satın alımlar yaparak Bitcoin kazanmanın en basit ve en kolay yolu.

Bitcoin Aracılığıyla Çalışmanız İçin Ödeme Alın

Birçok kişi yaptıkları iş için Bitcoin ödemesini kabul etmeye başladı. Serbest çalışanlar için onları kazanmanın en iyi yolu budur. Müzisyen, editör, sanatçı veya sosyal medya yöneticisi olun; Hizmetlerinizi sunarak Bitcoin’de büyük miktarda para kazanabilirsiniz.

Ticaret veya Madencilik

Ticaret, Bitcoin kazanmanın en iyi ve güvenilir yoludur. BTC ile ticaret yapmak ve hesaba karşılık olarak büyük miktarda para kazanmak için kullanabileceğiniz farklı stratejiler var. Tüccarlar fonları ödünç alarak alım satım yapacaklardı. Fonlar için aldıkları kredi türü kripto destekli krediler olarak bilinir. Bu tür bir kredide, borçlu, borç verene teminat olarak bir miktar varlık tutacak ve karşılığında fonları alacaktır. Borçlular biraz dolar kazanmak için Bitcoin’lerini vereceklerdi. Borçlu miktarı geri öderse, Bitcoin’lerini geri alacaktır. Borçlu miktarı ödemezse, borç veren Bitcoin’leri satar ve fonlarını geri alır.

Bir Bitcoins kazanmak için insanlar tarafından benimsenmiş nother yolu madencilik geçer. Madenciler, kodu kırmak için karmaşık kriptografik algoritmalardan yararlanacaklardı. Bitcoin madencilerine süreci tamamladıklarında bir teşvik ödenir. Ödül, ücretsiz Bitcoin şeklinde olacaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.