Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$35,286.70
-13.55
ETH
$1,101.44
-17.38
LTC
$143.24
-20.26
DASH
$127.77
-11.53
XMR
$159.70
-0.52
NXT
$0.01
+12.9
ETC
$10.63
+2.8
DOGE
$0.01
-15.66
ZEC
$99.47
+17.13
BTS
$0.02
-22.94

Peter Schiff, Elon Musk’a Bitcoin’de Ödeme Almanın Neden Anlamsız Olduğunu Söyledi

264

Bitcoin’den nefret eden Peter Schiff, Elon Musk’ın tweet’ine yanıt vererek Tesla CEO’suna Bitcoin ile ödeme almanın akılsızca olabileceğine inandığına dair fikrini verdi.

Vokal Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, Elon Musk ve yazar Ben Mezrich’in Bitcoin ile ödeme alma hakkındaki tweet’lerine yanıt vermek için Twitter’a gitti.

Euro Pacific Capital’in CEO’su Schiff, her zamanki tavrıyla Bitcoin’i eleştirdi ve BTC ile ödeme almanın neden akıllıca olmadığını açıkladı.

Bitcoin ödemelerini kabul etmek “mantıklı değil”

Cuma günü, çok satan “Bitcoin Milyarderler” kitabının ve daha sonra “Sosyal Medya” filmine eklenen “Kazayla Milyarderler” in yazarı Ben Mezrich, bir daha bahsetmeden Bitcoin’de ödeme almayı asla geri çevirmeyeceğini tweetledi. Böyle bir teklifi geri çevirdiği özel durumlar.

Tesla CEO’su ve son zamanlarda dünyanın en zengin adamı Elon Musk, yazarla hemfikir olarak yanıt verdi.

Ads

Pazar günü, Peter Schiff, kendi görüşüne göre bu iki kişinin hatalı olduğunu söylemek için devreye girdi.

Schiff için Bitcoin ile ödeme almak hiç mantıklı değil, çünkü oyunu başkasının yolundan oynamak. Birisi bu “baloncuğa” bahse girmek istiyorsa, bunu kendi zamanlarında ve en iyi gördükleri fiyatta yapmalılar diyor.

Schiff, Bitcoin hype olmadan altın daha pahalıya mal olabilir

Aynı zamanda altın bir böcek olan Bitcoin eleştirmeni, altın ödemelerin Bitcoin unutulduktan çok sonra da geçerliliğini koruyacağını belirtti - zaten yüzyıllardır olduğu gibi.

İnsanlar yüzyıllardır #altın ödemeyi kabul ediyorlar ve Bitcoin unutulduktan çok sonra da altınla ödeme talep edecekler.

Daha önceki bir tweet’te Schiff, Bitcoin’in altını (veya merkez bankaları ve hükümetlerden bahsedildiği gibi başka bir şeyi) bozmadığını varsaymıştı. Yine de, Bitcoin olmasaydı, altının şu an olduğundan biraz daha yüksek olabileceğini kabul etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.