Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
Single Post
BTC
$29,389.16
+2.58
ETH
$739.04
+0.47
LTC
$128.01
+2.53
DASH
$102.44
+3.96
XMR
$165.28
+1.94
NXT
$0.01
+2.86
ETC
$5.77
+2.31
DOGE
$0.00
+7.94
ZEC
$66.44
+6.81
BTS
$0.02
+4.55

Bunlar 2021’in İlk 3 Performansı

228

2020, kripto para birimleri için çok hareketli bir yıldı. Bitcoin’in tek bir varlık olarak performansı , diğer geleneksel yatırım seçeneklerinden daha fazla kar ve yüzde getirdi.

2020 sadece bir başlangıçtı ve burada kazanan ve kaybeden coinleri gösterdik . 2021, yalnızca Bitcoin için değil, diğer çeşitli kripto para birimleri için de büyük bir potansiyele sahip. 2021’de hangi 3 kripto paranın ileri gideceğini öğrenin.

1. Grafik (GRT)

Grafik, Ethereum, Gezegenler Arası Dosya Sistemi (IPFS) ve POA ağı gibi ağlar için bir indeksleme protokolüdür.

Grafik protokolünün yardımıyla, alt grafikler adı verilen API’ler herkes tarafından oluşturulabilir. API’ler, verileri blok zincirinden en verimli şekilde çekmek için kullanılır. Bu alt grafikler daha sonra GraphQL (Grafik Sorgu Dili) denilen verileri sorguluyor. Sorgu Dilleri , bilgi bulmayı kolaylaştıran veritabanı dilleridir . Grafik Ağı veya GRT belirteci bir “çalışma belirteci” olarak hareket eder ve bu bilgi aramaları ve sorguları için güvenliği garanti eder

Ads

2. Filecoin (FIL)

Filecoin, halka açık verileri depolamak için merkezi olmayan bir bulut hizmetidir.

Her şeyden önce ağ, tamamen yeni depolama ve ekonomik modelle açık bir pazar sunuyor. Açık erişim verileri, geçmiş arşivler, web siteleri, oyunlar, sigorta ve diğerleri gibi herkese açık veriler için harika bir faydaya sahiptir.

Konsept, verilerini güvenli ve merkezi olmayan bir şekilde kaydetmek isteyen müşteriyle başlar. Bir sonraki adımda, bu müşteri şimdi Filecoin ağına bakacak. Orada hangi “madencilerin” kapasiteye sahip olduğunu görür ve verilerini kaydetme teklifinde bulunur. Buradaki avantaj, depolama fiyatlarının her iki tarafça önceden belirlenmesidir.

Müşteri ve madenci bir anlaşmaya vardıktan sonra bir anlaşma yapılır. Bir sonraki adımda, müşteri verilerini doğrudan madenciye gönderir ve daha sonra bunları belirli ve önceden tanımlanmış bir süre için kaydeder.

Veri depolaması için, madenci daha sonra bir “depolama ücreti” (depolama ücreti) ve ayrıca Filecoin’de dağıtılan madencilik bonusları şansı alır.


3. Aave (AAVE)

Aave, kullanıcıların kripto para birimlerini ödünç almasını ve vermesini sağlayan merkezi olmayan bir finansal protokoldür. Aave jetonu, ERC-20 zinciri üzerinde çalışır ve Bitcoin’e benzer bir deflasyonist etkiye sahiptir. Aave ağında, borç alanlar faiz öderken borç verenler faiz alır. O zamana kadar, tamamen normal bir borç verme işi. Ancak kalabalık kripto borç verme pazarındaki diğer benzer projelere kıyasla bazı avantajları ve benzersiz satış noktaları olmasaydı Aave Aave olmazdı.

Aave, kullanıcılara protokolün gelecekteki geliştirilmesinde söz hakkı veren sözde bir yönetim belirtecidir. Ek olarak, şu anda borçlanma ve borç verme için 20 kripto para birimi mevcuttur. Aave borçlular ayrıca sabit veya değişken faiz oranları arasında seçim yapabilirler. Bu, özellikle değişken zamanlarda belirli bir düzeyde maliyet güvenliği yaratır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.