Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$65,857.87
+2.23
ETH
$4,721.82
+2.46
LTC
$272.50
+7.75
DASH
$232.34
+2.84
XMR
$272.73
-1.06
NXT
$0.02
+2.23
ETC
$56.06
+0.92
DOGE
$0.26
-0.15
ZEC
$199.03
+1.15
BTS
$0.06
-0.64

Chiliz (CHZ), fan token sahipleri için canlı oyun içi NFT’leri başlattıktan sonra % 170 kazandı

2.648

Canlı oyun içi NFT’lerin piyasaya sürülmesi ve hızla genişleyen bir ekosistem, CHZ’nin fiyatını artırdı ve projenin güçlü temellerini sergiledi.

Bu yıl kripto para sektörü ile büyük spor ligleri, takımlar ve bireysel oyuncular arasında bir dizi yüksek profilli ortaklık kuruldu. Günümüzde oyuncular, sınırlı sayıda NFT’ler ve kripto ve blok zinciri teknolojisiyle ilişkili diğer avantajlar yayınlayarak hayranlarıyla etkileşime giriyor.

Kripto şirketleri ayrıca isimlerini formalara dikerek, stadyum isim haklarını satın alarak ve oyun molaları arasında akıllıca yerleştirilmiş ilk reklamlar için ödeme yaparak varlıklarını duyurdular.

Spor dünyasına odaklanması ve taraftarların favori takımları ve oyuncularla etkileşime girmesine yardımcı olması sayesinde son zamanlarda ilgide artış gören bir proje, Socios.com hayran katılım platformunun arkasındaki blok zinciri ağı Chiliz’dir (CHZ).

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView’den alınan veriler, 29 Eylül’de 0,243 $’a düştüğünden bu yana, CHZ fiyatının 31 Ekim’de %171 artışla 0,657 $’dan günlük en yüksek seviyeye ulaştığını ve son gelişmelerin şimdi fiyatı yeniden yükselişe doğru ittiğini gösteriyor.

CHZ/USDT 4 saatlik grafik. Kaynak: TradingView

CHZ’nin artan gücünün üç nedeni, canlı oyun içi NFT’lerin piyasaya sürülmesi, CHZ için son değişim listelerinin yanı sıra yeni piyasaya sürülen hayran jetonları ve protokolün hızla genişleyen ortak ekosistemidir.

Canlı oyun içi NFT damlaları

Ads

Mevcut ralliyi başlatan gelişme, platformun AC Milan ve AS Roma arasında oynanan ilk canlı, oyun içi NFT düşüşünün sunulmasıydı.

Bu tasarımla, yeni NFT’ler canlı maçlardaki önemli anlara dayalı olarak basılıyor ve daha sonra oyunun sonucunu doğru tahmin eden taraftar token sahiplerinin cüzdanına düşüyor.
NFT’leri dağıtmanın bu yeni yönteminin duyurusunu, sonraki haftalarda artmaya devam eden token talebinde bir artış izledi.

CHZ ve hayran jetonu desteği
CHZ’nin ivme kazanmasının bir başka nedeni de yeni borsa listelerinin yanı sıra São Paulo FC, AC Milan ve Manchester City gibi kulüpler için yeni piyasaya sürülen taraftar tokenlerinin eklenmesiydi.

Listelere ek olarak Binance, hayranların Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD) ve CH stake ederek favori takımlarından token kazanmalarına da izin veriyor.

OKEx ayrıca Chiliz ekosisteminden tokenleri destekleyeceğini duyurdu ve CHZ, 9 Kasım’da yeni bir listeleme eToro’nun kripto borsasından faydalanmış görünüyor.

Son zamanlarda platform, Ulusal Futbol Ligi’nin (NFL) New England Patriots ve Major League Soccer’ın (MLS) New England Revolution’ının Chiliz ve Socios ekosistemine katılmasını sağlayacak Kraft Sports and Entertainment ile bir ortaklık duyurdu.

Bu ortaklık, Chiliz’in NFL ve MLS’ye ilk adımını atıyor ve protokolün, taraftarlardan daha fazla katılım için talep olduğu tüm büyük spor liglerini kapsayacak şekilde genişlemeye kararlı olduğunu gösteriyor.

Cointelegraph Markets Pro’dan alınan VORTECS™ verileri , son fiyat artışından önce 28 Ekim’de CHZ için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı.

Cointelegraph’a özel VORTECS™ Skoru, piyasa duyarlılığı, işlem hacmi, son fiyat hareketleri ve Twitter etkinliği gibi veri noktalarının birleşiminden elde edilen geçmiş ve mevcut piyasa koşullarının algoritmik bir karşılaştırmasıdır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.