Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$65,857.87
+2.23
ETH
$4,721.82
+2.46
LTC
$272.50
+7.75
DASH
$232.34
+2.84
XMR
$272.73
-1.06
NXT
$0.02
+2.23
ETC
$56.06
+0.92
DOGE
$0.26
-0.15
ZEC
$199.03
+1.15
BTS
$0.06
-0.64

Cosmostation, doğrulayıcı olarak Cudos ekosistemine katılıyor

2.191

Cosmostation, doğrulayıcı olarak Cudos ekosistemine katılır . Cosmosation , kullanıcılarının mobil uygulamaları ve Mintscan blok gezgini aracılığıyla merkezi olmayan finansa erişmelerine, jetonları devretmelerine ve kolayca ödüller kazanmalarına olanak tanır. 

Cosmostation bir dizi güçlü özelliğe sahiptir. Gezgin, kullanıcıların Cosmos-SDK ile Mintscan ile oluşturulmuş ağlara göz atmalarına olanak tanır. Cosmosation Uygulama Cüzdanı, kullanıcıların güvenli ve kullanışlı bir GUI’de yerel olarak işlemleri imzalamasına olanak tanırken, Web Cüzdanı güvenli işlemler için donanım cüzdanınızı bağlar. Son olarak, Defistation bağımsız bir Binance Akıllı Zincir ürünü.

Protokol, birden fazla nöbetçi düğümü, bir doğrulayıcı düğümü ve bir donanım güvenlik modülü ile son teknoloji güvenlik özelliklerine sahiptir. Cosmostation ayrıca ödülleri kullanarak ve ekosisteme birkaç ürün ekleyerek Cudos evrenini geliştirir: Cosmostation, Mintscan ve Cosmostation Toolkit. 

“Cudos protokolünün değer önerisi, Web 3.0 altyapısının bir sonraki bölümü için gerekli olmasıdır. Turing eksiksiz bulut bilişim çözümü, çok çeşitli dağıtılmış ağlardan kesintisiz veri işlemeye izin vererek blok zinciri agnostik uygulamaları için sağlam bir platform sağlar. Cosmostation, zincirler arası altyapının geleceğini inşa etmeye kendini adamıştır ve bir ortak doğrulayıcı olarak Cudos ekosistemine katılmaktan memnuniyet duymaktadır, ”dedi Cosmostation’ın baş pazarlama sorumlusu David Park. 

Cudos, tartışmasız uzun ve verimli bir ortaklığın doğrulayıcısı olarak Cosmostation’ı ağa davet etmekten mutluluk duyar. 

“Cosmostation, Cosmos ekosistemindeki en büyük, güvenilir ve en çok kullanılan stake sağlayıcılarından biridir. Bu alandaki uzmanlıkları ve itibarları Cudos ekosistemi için değerlidir. Cudos için güvenilir ve sevilen bir ortaklar ve gelecekte başka projelerde işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz”, diye açıkladı Cudos’ta ortaklıklardan sorumlu başkan yardımcısı Nuno Pereira. 

Cudos, küresel konumlara sahip veri merkezleri ve bulut hizmeti sağlayıcıları arıyor. Bu nedenle, şimdi bizimle iletişime geçmenizi istiyoruz  . Son olarak, zaten  Cudos jetonlarınız varsa , neden  onları platformumuzda stake ederek ve ağı güvence altına alarak bunlardan en iyi şekilde yararlanmıyorsunuz?

Shoppin.io’da Cudos ile eBay ve Amazon ürünleri için nasıl ödeme yapabileceğiniz gibi diğer anlaşılır konuları da keşfedebilirsiniz . Güncel olaylar bağlamında, COP26’nın başlaması veya sosyal medya gizlilik ikileminin neden bir merkezileşme sorunu olduğu hakkında da bilgi edinebilirsiniz .

Ads

Cosmostation Hakkında

Cosmostation, Güney Kore, Seul merkezli kurumsal düzeyde bir doğrulayıcı düğüm altyapısı ve son kullanıcı uygulama sağlayıcısıdır. Cosmostation, onaylayıcı düğümleri birkaç ağda çalıştırır, özellikle de hisse kanıtı konsensüsüyle oluşturulmuş ağlara odaklanır. Düğüm işlemiyle birlikte Cosmostation, her ağa özgü modüller için ayrıntılı özellikleri desteklemek için Mintscan Block Explorer ve Cosmostation iOS, Android, Web Cüzdanları geliştirir ve bakımını yapar.

Daha fazlası için lütfen ziyaret edin:

Web sitesi , Twitter , Telegram , Medium , Mintscan , iOS , Android

Cudos Hakkında

Cudos Ağı, ölçekte yüksek performanslı bilgi işlem için merkezi olmayan, izinsiz erişim sağlamak ve bilgi işlem kaynaklarının yüz binlerce düğüme ölçeklenmesini sağlamak için tasarlanmış bir katman blok zinciri ve ikinci katman hesaplama ve oracle ağıdır. Cudos, Ethereum, Algorand, Polkadot ve Cosmos’a köprülendikten sonra, tüm köprülü blok zincirlerinde ölçeklenebilir hesaplama ve ikinci katman oracle’ları etkinleştirecek.

Daha fazlası için lütfen ziyaret edin:

Web sitesi , Twitter , Telegram , YouTube , Discord , Medium

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.