Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$17,132.97
+4.24
ETH
$1,295.82
+6.57
LTC
$78.68
+3.85
DASH
$43.13
-0
XMR
$141.66
+3.36
NXT
$0.00
-6.73
ETC
$20.25
+3.9
DOGE
$0.11
+6.31
ZEC
$43.59
+9.08
BTS
$0.01
+2.35

CoinEx Borsası Kredilendirme sürümleri: İstediğiniz zaman Tut & Çek

122

CoinEx’i dünyanın önde gelen bir kripto borsasına dönüştürme taahhüdümüzün bir parçası olarak, CoinEx’in kripto ticareti deneyimini daha da ilerletmek için CoinEx Lending’in 3 Eylül 2019’da (UTC + 8) çevrimiçi olacağını duyurmaktan mutluluk duyduğunu açıkladı.

CoinEx Kredisi

Nedir CoinEx Kredisi, madeni paraların değerini artıran bir üründür ve CoinEx kredilerindeki varlıkların oranına karşı kullanıcılara tahsis edilecektir. Boştaki varlıkları CoinEx Lending’e aktardıktan sonra, kullanıcılar CoinEx Lending tarafından günlük bileşik faiz içeren ve minimum depozito sınırlaması olmayan gelirleri alacaklardır.

Lansman Zamanı
3 Eylül 2019 (UTC + 8)

Ads

Desteklenen Madeni Paralar Aşama I: USDT Not: Gelecekte, piyasa ortamına ve risk düzeyine bağlı olarak CoinEx Kredilendirme’de desteklenen madeni paralarda ayarlamalar yapılacaktır.

CoinEx Kredilendirme Özellikleri
1. Para yatırın ve faiz alın. Bu kadar basit
Varlıklar spot hesaptan CoinEx Kredisine transfer edildiğinde, faiz ilk gün yerine ikincil transfer gününde hesaplanacak ve üçüncü gün CoinEx Borç, hesaplanacak getiriyi alacaktır. bileşik bir oran.

2. Her gün alınan bileşik faiz
CoinEx Lending, bileşik faiz üzerinden faiz hesaplar ve getiri kullanıcıların CoinEx Kredilendirmesine otomatik olarak girer. Günlük faiz, ikinci gün faizinin hesaplanması için teyit edilen miktara dahil edilecektir.

3. Paraları sınırsız
olarak istediğiniz zaman Para Yatırın / Çekin Genellikle varlıkların transferleri CoinEx Lending ile spot hesap arasında gerçek zamanlı olarak işlenir. Minimum depozito ve transfer sürelerine sınır getirilmez.

Risk Uyarıları
1. CoinEx Kredileri günlük faiz oranını marj alım-satım paralarının ödünç paralarına göre ayarlar ve aşırı durumlarda günlük faiz oranı sıfır olabilir.
2. Varlıklar CoinEx Kredisinden spot hesaba transfer edildiğinde, tüm CoinEx Kredilerinin atıl varlıkları yetersizse, kullanıcılar ödünç aldıkları madeni paraları ve sonra varlıkların bir kısmını iade ettikten sonra transfer uygulamaları zamana göre işlenecektir. finansman gelirlerini almaya devam edebilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.