Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$55,732.45
+3.33
ETH
$1,780.82
-0.86
LTC
$198.54
+1.12
DASH
$231.19
-0.88
XMR
$218.03
+0.28
NXT
$0.03
-0.42
ETC
$11.98
+0.15
DOGE
$0.06
-0.64
ZEC
$143.39
+7.35
BTS
$0.06
+2.66

Cudo, THG Hosting ile ortaklık imzaladı

388

Cudo, Cudo’nun dağıtılmış bulut ağına kurumsal düzeyde tedarik sağlayan THG Hosting ile bir ortaklık imzaladı.

THG, küresel bir teknoloji şirketi olarak büyümesini sürdürüyor ve son zamanlarda başarılı bir halka arzın tadını çıkardı. THG Ingenuity bölümü, markaları doğrudan tüketicilere ulaştırma konusunda uzmanlaşmıştır ve THG Hosting, kendisini web barındırma ve özelleştirilmiş B2B çözümlerinde lider bir sağlayıcı olarak konumlandırmaktadır.

Peki bunun Cudo ile ve Hizmet olarak Altyapı (IaaS) sağlamakla ne ilgisi var?

THG, 200’den fazla e-ticaret web sitesi için bir teknoloji platformu olarak, Myprotein ve Lookfantastic gibi kendi küresel markalarını ve THG Ingenuity platformunu kullanan üçüncü taraf müşterilerini desteklemek için gerekli tüm altyapıyı çalıştırmak için THG Hosting’i geliştirdi. Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya’daki kurumsal sınıf barındırma tesisleri ile THG Hosting, Cudo’nun dağıtılmış bilgi işlem ağının önemli stratejik tedarik ortağıdır ve Cudo’nun büyüyen bulut talep boru hattı için çok önemli bölgesel çıplak metal ve bant genişliği ortamları sunar.

Cudo’nun vizyonu, dünyanın bilgi işlem gücünü daha iyi kullanmaktır. Yeni bir IaaS platformu oluşturmak için blok zinciri ve dağıtılmış bilgi işlem dahil olmak üzere yeni teknolojileri birleştirmeye yönelik yenilikçi yaklaşımlarını gösterdiler. BT israfını azaltmak bizim için kilit odak noktası olduğundan, onların modern yaklaşımları Cudo ile ortak olma kararımızın önemli bir parçasıydı. ‘ THG Hosting sözcüsü dedi.

THG Hosting ile işbirliği yapabilmek ve ağımıza önemli miktarda yetersiz kullanılan bilgi işlem gücü ve bant genişliğine katkıda bulunabilecek bir iş ortağı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Stratejimiz geleneksel bulut ortamlarının yerini almak değil; bu ortamlara yeni gelir akışları sağlamak ve kurumsal olmayan iş yükleri için alternatif tüketici uç seçenekleri sunmaktır. Farklı bir şey sunuyoruz ve THG Hosting ekibi bunu daha ilk günden anladı. ‘ Matt Hawkins, Cudo CEO’su

Ads

THG Hosting Hakkında

THG Hosting, dünya çapında 900’den fazla müşteriye web barındırma ve özelleştirilmiş IaaS çözümleri sunan lider bir sağlayıcıdır. THG Hosting, küresel lokasyonlardan gelen verileri depolar ve sunar ve önde gelen markaların dijital dünyada başarılı olması için temel oluşturur. THG Hosting, tek bir etki alanından binlerce kurumsal düzeydeki küresel sunucu dağıtımına kadar milyarlarca işlemi kolaylaştırmak ve içeriği güvenli ve güvenilir bir şekilde sunmak için gereken yüksek performanslı barındırma hizmetini sunar. THG Hosting, küresel hizmetlerimizi geniş ölçekte sunma boyutuyla, sektör lideri zamanda birinci sınıf çözümler üretmek için kişisel bir dokunuş da sürdürüyor. Daha düşük gecikme süresi, daha fazla çalışma süresi ve maksimum kontrol sağlayan optimum ağımızı ve uzman desteğimizi deneyimlemek için THG Hosting ile iletişime geçin.

Cudo hakkında

Cudo platformu, Web 3.0 altyapısını güçlendirmek için tasarlanmış, zincirler arası merkezi olmayan bir bilgi işlem ağıdır. Blok zinciri ve akıllı sözleşme veya daha geleneksel bulut bilişim API’leri aracılığıyla herkesin merkezi olmayan bilgi işlem kaynaklarını satmasını veya tüketmesini sağlayacaktır. Bu nedenle Cudos müşterileri, merkezi alternatiflerin aksine bulut bilişim kaynaklarını güvenli bir şekilde ve çok daha düşük bir fiyata kullanabilir. Öte yandan, donanım sahipleri, son müşterilere düşük gecikmeli ve uygun maliyetli kaynaklar sağlamak için bilgi işlem kaynaklarını paylaşmaya teşvik ediliyor. Cudo, KuCoin ve Bitmax dahil olmak üzere bir dizi borsada listelenen yardımcı ve yönetişim ağı token CUDOS’u piyasaya sürdü.

Cudos Yerel Hesaplar:

Telegeram: https://t.me/cudosturkey

Twitter: https://twitter.com/CudosT

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.