Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$39,188.99
-0.86
ETH
$1,644.53
+0.15
LTC
$151.71
-1.6
DASH
$118.79
+0.96
XMR
$153.03
-0.91
NXT
$0.02
+1.2
ETC
$8.35
+0.06
DOGE
$0.07
+19.5
ZEC
$94.01
+0.89
BTS
$0.04
-1.51

DeFi: Bir sonraki ralli bu DeFi-ETP’nin yükselişini görecek mi?

239

DeFi varlıklarının patlayıcı büyümesi, 2020 Yazında herkes için tanıklık edecekti ve anlatı bir kez daha ilgi çekiyor . 2020’de, Yearn Finance veya YFI ralliyi yönetiyordu, ancak şimdi diğer varlıklar da popülerlik puanlarını topluyor.

Bununla birlikte, DPI’daki artan büyümenin gösterdiği gibi, eğilim, tek bir varlığı kontrol altına almak yerine toplu olarak DeFi’ye maruz kalmaya doğru kayıyor olabilir.

DPI nedir ve ne önemi vardır?

DeFi Pulse Index veya DPI, Index Coop protokolünün amiral gemisi ürünüdür. DPI’nın amacı, popüler DeFi belirteçlerini kemerinin altında tutan bir piyasa değeri ağırlık endeksi olduğundan, ETP’lerin Borsa Ticareti Ürünlerinin işlevselliğini taklit etmekti.

DPI, yapısal düzeyde, S&P 500 ve Dow Jones’un ne olduğunu yansıtır; popüler hisse senetlerini tek bir endeks altında birleştirdiklerinden.

DeFi Nabız Endeksi de yerinde görünmüyor.

DPI’nın piyasa değeri Şubat 2021’in başlangıcına doğru 115 milyon $ ‘ın üzerinde olduğu kaydedildiği için yükselmeye devam etti. Çok büyük bir rakam olmasa da, büyüme yüzdesi çok büyük. piyasa değeri Aralık 2020’de yalnızca 31 milyon dolardı.

Ads

Buna ek olarak, DPI’ın genel elde tutma oranı geçen yıldan bu yana nispeten iyileşti, bu da DPI sahiplerinin artık belirli bir DeFi belirteci üzerinde tarım yapmak yerine DPI’ye her yönden maruz kalma niyetiyle satın aldıkları anlamına geliyor.

Rapor eklendi,

“Likidite, DPI’nın gücü olmaya devam ediyor. Uniswap’teki DPI-ETH likiditesi tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve 24 saatlik ticaret hacmi artık rutin olarak 6 milyon doları aşıyor. “

DeFi Pulse Index uzun vadeli kimlik bilgileri taşıyor mu?

Sürekli değişen bir DeFi ortamında, herhangi bir DeFi-endeksinin uzun vadeli geleceğini tahmin etmek zordur, ancak dikkate alınması gereken birkaç şey vardır.

DPI kapsamındaki mevcut varlıklar şunları içerir:

  • Uniswap
  • AAVE
  • Yearn Finance
  • Synthetix Network Token
  • Maker
  • Compound
  • REN
  • Kyber Network
  • Balancer
  • Augur

Bu DeFi belirteçlerinin dahil edilmesi, amacın daha az değişken bir ölçekte DeFi’ye yapıcı bir şekilde maruz kalmaya izin verecek ETP benzeri bir finansal ürün oluşturmakla ilgili olduğunu gösteriyor.

Verim Tarımı kavramı gerektiğinde işe yaradı, ancak daha büyük alan şu anda farklı bir yönde hareket ediyor olabilir. Bu nedenle, DPI şu anda kendisini ‘yüksek potansiyel’ alanına yerleştiriyor ancak uzun vadeli zorluklardan kurtulana kadar hiçbir şey kesin değil.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.