Kripto Para Haberleri - Bitcoin ve Altcoin Haberleri
BTC
$51,256.53
+4.62
ETH
$1,817.00
+2.38
LTC
$229.41
+9.21
DASH
$257.27
-0.55
XMR
$250.03
+13.21
NXT
$0.03
-1.36
ETC
$15.25
+5.03
DOGE
$0.05
-6.64
ZEC
$162.98
+1.85
BTS
$0.06
+4.38

Elon Musk Dogecoin’i Shilliyor, Çünkü Bitcoin Partisine Geç Kaldı: Peter Schiff

378

Bitcoin’den nefret eden kişi, en büyük DOGE hayranı Elon Musk sayesinde Dogecoin’in şu anda lider kripto rolünü Bitcoin’den daha iyi oynadığını iddia ediyor.

Başlıca Bitcoin rakibi ve Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff  , şu anda Elon Musk tarafından değiştirilen Dogecoin’in “Bitcoin olmaktan daha iyi” olduğuna inanıyor gibi görünüyor.

Bitcoin evangelisti, girişimci ve yatırımcı Anthony Pompliano, son zamanlarda bir tweet’te altın böceği Schiff’i trol eden bir yorum yaptı.

Peter Schiff, DOGE’nin Bitcoin’i bozabileceğini iddia ediyor: Pomp

Yakın tarihli bir tweet’te, girişimci, yatırımcı ve popüler bir Bitcoin podcastinin sunucusu Anthony Pompliano şaka yollu bir şekilde, normal kripto ve Bitcoin’den nefret eden Peter Schiff’in artık DOGE’nin Bitcoin’i devralacağını iddia ettiğini belirtti.

Ads

Bu arada, Euro Pacific Capital’in başkanı, Dogecoin’in Elon Musk sayesinde artık Bitcoin yerine büyük kripto para birimi olarak çalışma şansının daha yüksek olduğunu tweetledi.

Daha önce, Tesla CEO’su “Bitcoin partisine geç kaldığını” kabul etti ve şu anda bir BTC destekçisi olduğunu söyledi. O zamanlar, Twitter biyografisinde Bitcoin’i de etiketledi.

Ancak Elon o zamandan beri fikrini değiştirdi. BTC artık Twitter profilinin biyografi bölümünde yer almıyor ve eski aşkı DOGE’yi tekrar yazıyor, bunun “gelecekte Dünya’nın kripto parası “ olduğunu tweetliyor ve Bitcoin’in tartışmalı bir şekilde deflasyonist olduğunu iddia ediyor. hata.”

Dogecoin’in kral kriptodan daha yüksek bir işlem hızı sunabileceğini de sözlerine ekledi.

Schiff, DOGE’u Facebook devine benzetiyor

Önde gelen Bitcoin nefreti, Bitcoin ve DOGE’yi iki büyük sosyal medya platformuyla da karşılaştırdı : Bitcoin’den MySpace’e ve Dogecoin’den Facebook’a.

Bitcoin, tıpkı MySpace’in Facebook’tan önce göründüğü gibi ortaya çıkan ilk kripto para birimiydi. Bununla birlikte, kripto topluluğundaki pek çok kişi, işlem hızının yanı sıra DOGE’nin Bitcoin’den daha iyi olduğundan şüphe duyacaktır.

Peter Schiff, hiçbir kripto para biriminin altının yerini alamayacağını iddia ediyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.